+1 oy
960 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Kaynımla eltim ayrılıyor eltime son 4 5 seneden beri bişeyler oldu kaynımı istemiyor sevmiyor nefret ediyor kaynımda öyle kötü biri değildir işin de gücünde efendi kötü alıskanlığı yoktur evine cocuklarına bakan bi insandır evine de düşkündür abi siz neden bu duruma geldiniz dedim para gözünü kör etti paralandığı için böyle oldu dedi kaynımda eltimi çok sever aşık karısına ama karısı o kadar sevimsiz sinsi anlatamam ben konuşmuyorum kendisiyle herneyse . Bugün kaynım eşimi aramış karınla seninle konusucam demiş eşimde işte ne konısucn abi demis sen gelde konusurız demiş eşimde beni aradı abim böyle böyle dedi haberin varmı dedi var banada söyledi dedim 5 yaşındaki çocuğunu biz bakacakmışız eltimde 3 yaşındaki kızını alıp istanbula gidicekmis kaynanamda bakarız ama ben ile gidersem başlarsam sen bakarsın dedi bende bunu eşimee telefonda söyledim sen kıza zor bakıyosun çocuğa nasıl bakıcan dedi valla gel abinle konuş ben bişey demem sem şöyle son sözünü amcasısn ben el kızıyım bişey derim kalpleri kırılır dedim çocukta yerinde duran bi çocuk değil eğer bakamazsak eltime verecekmis çocuğu kaynım napiyim sizce

27 Cevaplar

+5 oy
(7,614 puan) tarafından
Çocuğun annesi ölmüş olsa ben seve seve bakardım ama ana sağ baba sağ iken kabul etme o çocuk içinde kötü olcak senin yavruların anne baba diye peşinizden koşarken o mahzun kalacak 
(394 puan) tarafından
Aynen bende senin gibi düşünüyprum
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Valla ince bi durum ama ben bakamam yerinde durmayan bi cocuksa hele hic bakamam emanetin bağri yuka olur derler bisi olursa ben onun vijdaniyla yasayamam yarin birgun eltinin ele biraktigi cocuk kiymetli olur basinda belaya girer
(394 puan) tarafından
Evet bende bunu söyledim kaynıma
tarafından
İyi demissin canim bence riske girme eltin ikisinide gotursun iki kardesi ayirmak hangi vijdana sigar
(394 puan) tarafından
Aynen öyle eşime de söykicem
+1 oy
(2,990 puan) tarafından
Ben sağım babasi sağ neden eltim bakacak pardon kimse kusura bakmasın yaparken size sormadılar ayrılırkende bence hiç karışmayın kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememişler çocuğun başına bi is gelse kimse demez baktın Allah razı olsun  
(394 puan) tarafından
Vallahi doğru söylüyosun
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Yani anası sağ babası sağ neden başkası bakıyor? Anlayamadım orasını. Saçma geldi açıkçası. Baksınlar çocuklarına
0 oy
(1,779 puan) tarafından
İki çocuğunu neden götürmüyor eltin. Kardeşleri ayırıyor. Ya ikisini bıraksın ya da ikisinide götürsün yazık onlara
(394 puan) tarafından
Kaynım yollamıyo oğluna çok düşkün
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Çok büyük bir sorluluk hemde çocuk küçük daha ne olursa olsun çocuğun yeri annesinin yeri. Yarın sen bişey dedinmi çocuğa adın el kızı olur. Insallah araları düzelir de çocukların dan ayrılmak zorunda kalmaz kimse
(394 puan) tarafından
Kaynım yollamıyo aslında çok düşkün
(1,782 puan) tarafından
Kızına değil mi canım
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Emanetin bağrı yuka olur derler Allah korusun bişey olsa çocuğa sen rezil olursun ben olsam kabul etmezdim analı iki cocugunuda alsın madem 
(394 puan) tarafından
Dedim  zaten  abi bişey falan olur üstüme kalır dedim
0 oy
tarafından
Ya ben bakamam çünkü benm daha kendi cocuklarima gucum uetmoyir yetersiz hissediyorum kendimi benm cocugum bsey yapsa kizabilirim ama o yapsa kızamam ne gerek var kendimi ştrese koymaya kaynanan baksin zahmet olmassa
(394 puan) tarafından
Ahh o kaynanam yokmu herşeyi p yapıuo zatwn
tarafından
Allah onu islah etsin o zamn
(394 puan) tarafından
Beter etsin beter
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kim.naparsa yapsn kuzm.yazik cocuva ama buyuk sorumluluk bn olsam kabul etmm 
(394 puan) tarafından
Ben eşime söylicem zaten bakamam o sorumluluğu alamam
0 oy
(339 puan) tarafından
O eltin nasıl çocukları sana birakabilicek ki bak şimdi bende evlenip ayrıldım kimseyi kınamıyorum ama ben tutup ta eltim baksın demedim zati benim eltilerim bakmaz da orası ayrı neyse velayeti bende kızımın ama babasında kalıyor genellikle ilk ayrıldığımız zaman 15 gün bende 15 gün ondaydı ama 6 yaşına geldi artık çocuklarla vakit geçirmek istiyor orda da bir sürü kuzenleri felan babasında kalıyor 4 güne bir yanıma gelir evlerimiz yürüyerek 10 dk mesafede zaten kızım in cani isterse kalır istemezse geri gider şu an 7 yasinda yani bu çocuğa anne de baba da bakmak zorunda ama diqerleri diil hele elti hiç diil 
(394 puan) tarafından
Doğru haklisin ama çocukta bana alıskın bize eve alıskun gitmekte istemiyor napiyim bilemedim
(339 puan) tarafından
Cocuk bu yaa bilemedm
(1,782 puan) tarafından
Canım benimde annem babaö ayrıydı zor ama siz çok güzel düzen kurmuşsunuz tebrik ederim
(339 puan) tarafından
Sen kaç yasindaydin ayrildiklarin da kimde kaliyordun
(1,782 puan) tarafından
7 yaşında annem ve babamnemlerle kalıyordum babamda babannemlerle yaşıyordu zaten
0 oy
tarafından
Şimdi olanları bi de eltiye sormak lazım benim eltime sorsan benim eşim ne kadar iyidir sakindir sessizdir karışmaz bağırmaz ama evde ben çekerim ya da bana sorsanız onun eşi ne kadar iyidir ilgilidir her özel günü kutlar evin hiç bişeyini eksik etmez çocuklara bakar ev işlerine yardım eder ama eltime sorsan neler çekiyo kaç kere kavga edip annesine gitti nedenini ben bilmem. Yani çocuk meselesine gelince de kaynanan bakacaksa dursun ama bakmam derse annesinde kalsın 5 yaşında çocuk annesine ihtiyacı var hâlâ
(394 puan) tarafından
Aynen haklisin
0 oy
tarafından
Cok zor ya Allah kimsenin yuvasini bozmasin insallah ama yeri geliyo insan kendi cocugundan beziyo yani kayninin cocuguna bakmak cok buyuk sabir ister ben olsam bakamazdim yani
(394 puan) tarafından
Bende kendime güvenemiyorum zaten  4 aylık kızım var hangisine yetişyim
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ya ev içini bilemem de kadın neden kabul etmiş oğlanı bırakıp kızı almayı yada kaynın neden ikisini de birden istememiş
(394 puan) tarafından
Kadın dünden razı bırakmaya
0 oy
tarafından
Canım Allah korusun anası babası olmaz bakarsın ama emanet ya bende bakamazdım güvenemezdim ne olur ne olmaz kendi çocuklarımıza dört dörtlük anne olamıyoruz yetişmeye çalışmaktan bir şeyler eksik kalıyor başkasının sorumluluğunu almak istemezdim nasıl bi kadınmış o öyle ben olsam çocuklarımi bırakamam yazık değil mi yavruya annesi varken bu durumlara düşecek
(394 puan) tarafından
İnan ben söyledim kaybına abi bak ben 1ü tane çocuk büyümedim beni yanlısbanlama bem4 aylık kızıma zor bakıyorum dedim
0 oy
tarafından
Doğurup doğurup atıyorlar baskasinin  üstüne  var arkadaş
(394 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi
0 oy
tarafından
Çocuğun anası var babası var madem sorumluluk almicaklar niye yapiyolar ortada kalmamış şahsen bakmam.olseydi basım ustune kendisi keyf etsin diye ben neden bakıyorum kendi cocugumda var
(394 puan) tarafından
Ölseydi inan hiç düşünmeden bakardım ama bu şekil bakmak istemiyorum daha doğrusu eltimin yüzünden
0 oy
(14,487 puan) tarafından

Ölüm yüzünden anasız kalsa bakarım ama danası anasının yanına yakışır derler bizde.

Anas alsin
(394 puan) tarafından
Aynen çok doğru
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Valla ben bakamam kndi cocuguma evime zor bakiorum yeri gelior agliorum cocuk bakmak hicte kolay birsey degil bide eltimin cocuguna bakamam yarin oburgun birsey olsa suclu kotu olan sen olursun o zmn kotu olacagina smdi istemedgini soyle bence kabul etme o cocugada yazik sen cocugunla oynarken ilgilenirken o orda anne hasreti cekecek ne kdr kotu olursa olsun insanin  anne babasi baskadir 
(394 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Kardesleri ayormasinlar ya ikisinide anne alsin yada ikisi babaannede kalsin. Ama anne evlatlarina duakun biriyse ikisinide alsin
(394 puan) tarafından
Babaannesi yapiyo zaten herşeyi o ayırıyo
0 oy
(2,267 puan) tarafından

Olan çocuklara oluyor ya ne biliyim :(ben o yükümlülüğü alamazdım heralde 

(394 puan) tarafından
Bende güvenemiyorum zaten kendşme

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 550 göst.
18 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sevda01 (980 puan) tarafından soruldu
+2 oy