0 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çarşaf peçe takım diktirmek istiyorum instagramdan önerebileceğiniz sayfa var mı?, siz nereden aldınız

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne guzel en rahati 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben fatihte diktirdim sayfa bilemeyeceğim  instada aratırsan iyi bir terzi bulabilirsin belki şimdiden hayırlı olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım instagram hesabım yok ama eşimden bakacağım inşallah. Güvenilir oluyor mu bilmiyorum çok sayfa var. Pahalı da fiyatları. O kadar vermişken Güzel olsun istiyorum.
0 oy
(1,058 puan) tarafından

image

image

bu sayfayi bayadir takipteyim canm güvenilir güzel seyler var
tarafından
Çok hoş ya fiyat bilgin var mı
(1,058 puan) tarafından
Maalesef canm sen sorabikirsen bi sor
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ahhh en istediğim tesettür sekli Allah'ım banada nasip etsin
tarafından
Amin acmain kardesim insallah allah sana cani gonulden nasip eder
(45,023 puan) tarafından
Amiiin amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Askiderun dan yaptrdim biraz pahali ama kaliteli hide pece butik var oradan da ysptrabikirsin
tarafından
Peki teşekkür ederim. Aşkıderundan kaça yaptırdın
tarafından
400 tl ye yaptrdim bayram kampanyasi normal fiyati 430 tl
0 oy
tarafından
Ne güzel canım rabbim banada nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Black butic güzel 
tarafından
Bakayım teşekkürler
0 oy
tarafından
Nasara butik ve kıyam terzı bildiklerim ben satın almadım ama ürünleri kaliteli duruyor 
tarafından
Bakayım teşekkür ederim
0 oy
(871 puan) tarafından
İnsagramda var carsafcikardesler die yerleride fatihte kumaslari harika 300den basliyor fiytlari
tarafından
Pahalı biraz acaba pazarlık yaparlar mı
(871 puan) tarafından
Bilmiyorum canim bi bak ama zaten 300dn asagi bulamazsin ipek kumas al digerleri cok kirisiyor
0 oy
(2,328 puan) tarafından
İstanbul çarşambadan alıyoruz diktiriyoruz yani ister peçeli ister pecesiz bilekce modelini fln istediğin gibi yaptiriyorsum
tarafından
İstanbulda değilim canım ya ben de görerek yaptırmak isterdim
(2,328 puan) tarafından
Bizde görmüyorum canım tarif ediyoruz işte oraya yaptırıyoruz sadece
tarafından
Anladım güle güle giy canım. İnşallah ben de istediğim gibi yaptırabilirim. Biraz da uyguna... :)
(2,328 puan) tarafından
Kumaşlar dıştan geldiği için dolar arttıkça fiyatlarda artıyor malesef eveli sene280 e diktirmistik soft krep kumasi
tarafından
Evet haklısın.
0 oy
tarafından
Sayfa olarak değil de benm diktirdiğim bir yer var seniniçine sinene kadar söküp dikerle o kadar ilgili fatihte meryem çarşaf telefon munarası vardı çantamda bakıyım bi düşünürsen en son 320₺ diktirmiştim soft krep yok böyle bir rahatlık
tarafından
İstanbul da değilim ya yoksa muhakkak değerlendirirdim. :/ teşekkürler
0 oy
(16 puan) tarafından
Eleştiri içind değil, meraktan soruyorum. Kuranda el yüz ayak açıkta olcak ve omuzlara kadar slsınlar ifadesi var. Siyah olması, carsaf olması vs hç bir yerde yazmıyor. Hadiste yok. Neden tesettür değil çarsaf acaba 
tarafından
El yüz görünse haram değil ama kapatırsan daha takvadan. Siyah veya koyu renk. İlgi çekmeyen bir renk olmalı. Bol olmalı hatlarını belli etmeyecek şekilde.  Bu yüzden ve pratik ve kullanışlı olması açısından çarşafı seviyorum. Ama tabii bol pardesü ve büyük başörtü de tesettür. Ona lafım yok.
tarafından
Günaha girmek istemiyorum ama çarşafı hiç sevmiyorum ben siyah rengide öyle uzun bol bir elbise de giyebilir bence yüzünü kapatmak gerekmiyor zaten de

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,300 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,355 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,720 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 386 göst.