0 oy
1,473 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar bu aralar noodle kısır yapar gibi bir çok duyum aldım siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz alicek bayılıyorduk şimdi duyunca biraz ürktüm 

17 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Noodle kısır yapsaydı tüm asya çocuksuz kalırdı oralarda daha çok çeşit var bu yapay noodlelardan yeme içmeyle de kısır kalınmaz canım insanlar hapla bile hamile kalıyor
(38 puan) tarafından
Doğru zaten yazdım birine ben bir internet siyesinden asyadaki noodle lari satın alıyorum daha lezzetli eriştesi vs..
-Reklam-
+1 oy
(1,524 puan) tarafından
Noodle aşırı faydasız sağlıksız kalitesiz bir ürün. Eminim pek çok zararı vardır kısır yapar mı bilemiycem yaparsa da şaşırmam
(38 puan) tarafından
Ben indomie fln değil internetten asyada satılan noodle alıyorum e oradaki herkes tüketiyor zaten onlar nasıl kısır değil ki
0 oy
tarafından
Hiç yemedim valla bilmiyom canm 
(38 puan) tarafından
Hmm peki sağol cnm
0 oy
tarafından
Ben buradan duyduğum hiç birşeye şaşırmıyorum artık 
(38 puan) tarafından
Ben burada değil internette baya gördüm içindeki soslar kısır yapar mış fln... Eşim yok öyle şey dedi ama
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bende öyle duydum kizin biri zehirlenmis ondan artik almamm 
(38 puan) tarafından
Yani bilemedim bir kişi zehirlendide biz zehirlenmedik illaki bir sıkıntı vardı o kızın noodle ında
tarafından
Zehirlenme olayına inanırım 1 kere demedim. 2 gün midem çıktı.
(38 puan) tarafından
Haa belki senin bünyene iyi gelmedi yada satın aldığın yerin noodle unda bir sıkıntı vardı
tarafından
Şoktan almıştık eşimle
(1,357 puan) tarafından
Benim cocuklarda cok seviyor bende severim ama o zehirlenme olayini duyunca bida almadim bide insani şişiriyor ya onu yiym tika basa doyuyom yarim saat sonra acikiyom ben
0 oy
tarafından
Kısır yapsaydı beni yapardı herhalde senelerdir yiyorum ama kısır deelim
(38 puan) tarafından
Bende 2'5 yıldır falan jdjejd
tarafından
2.5 tan çok benim senelerdir yani ilk turkiyeye geldigi anlardan itibaren yiyorum
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Yok daha neler kizzz.gerek ben kısır olaydım o zaman:))
(38 puan) tarafından
Sjksjfjf ayn ya
0 oy
tarafından
He burdan duydum bende bilemiycem biara cok yerdimde sıkıldım sanirim pek canim istemiyo artik
(38 puan) tarafından
Ben bayadır yiyorum hiç sıkmadı beni shjdjfb
tarafından
Ben cabuk sıkılırım ya
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Ay yok yaaa iyice saçmaladılar içind makarnadan ekstra baharat var işte. Farklı olarak bir soya sosu var onu da her yer kullanıyor artık. 
(38 puan) tarafından
Evet haklısınız
(13,304 puan) tarafından
Olsam ben de olurdum kısır cidden bağımlıyım
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Yok kız ben cok severim ve hap içerken gebe kaldım. 
(38 puan) tarafından
Hmm tmm sağol cnm
0 oy
tarafından
Yaaa ufff kim uyduruyor böyle şeyleri çok merak ediyorum karbonhidrat sadece yumurtalıkların yağlanmasına sebeb oda aşırıya kaçarsan ne çok seviyor insanımız abartmayi :)
0 oy
tarafından
Çok seviyom olsa yesek
(38 puan) tarafından
Ben bugün yaptım ve cevaplardan sonra içim rahat yarın gelde sanada yapayım ahahdjdh
tarafından
Ye kız nolacak bişey olmaz
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hiç duymadım valla 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bende hiç yemedim ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Bunu sadece noodle olarak düşünme geniş düşün paketlenmiş gıdaların içerisinde ne olduğu bellisiz olduğundan hepsi genetikle oynuyor 
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Çok araşyırdım ben evet kuzum  etkisi varmış 
0 oy
tarafından
Beni alerji yapıyor onu biliyorum soslu paketleri değilde diğer makarna gibi Biraz fiyatı farklı olan paketleri  ae onların bir şey yapıcağını sanmam içindekiler erişte malzemeleri 

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 952 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 791 göst.
0 oy
11 cevap 3,309 göst.
31 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 684 göst.
9 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu

410,402 soru

12,342,915 cevap

39,808 kullanıcı

Kategoriler

...