0 oy
959 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oğlum 1.5 yaşındayken hamile kaldım belki 1.5 yaştan bile küçüktü oğlum 2 yaşına girdikten 10 gün sonra kızımı dünyaya getirdim kızım 11 gün sonra 9 aylık olacak büyüdüler birlikte kocaman oldular hiçte yıpranmadım kendimi çok iyi ve enerjik hissediyorum hiçte çökme olmadı ard ardına sanki daha rahat gibi mi geldi anlamadım, 5 sene önce doğum yapmış komşum hamile o gözünde çok büyütüyor 5 sene sonra bidaha hamile kalmak diye zorlanirim diyor ben hiç zorlanmadım sanki :)

25 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından
Benim kızım daha 11 aylıktı ikinci kızım dünyaya geldiğinde aralarında 1 yaş bile yok aslında bebişler yıpratmıyo insanı hayatın başka zorlukları varsa ama hep şükür ettim Rabbime bana bu prensesleri bağışladığı için 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Lan sumos niye gittin beee:angry:

0 oy
(597 puan) tarafından
MasaAllah cnm. Vallaha esimle aram iyi olsa direk bende isterdim simdi hamike kalmayi oglum 5 aylik ama beraber buyurlerdi dedigin gibi
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Seni çocukların değil kocan yıprattı senin o postlarini görünce ben bile sinirlerim tepeme cikiyordu 
0 oy
(165 puan) tarafından

Bu posta ihtiyacım vardı sanki benim için yazılmış 2 yaşında bir kızım eşim kaynana ve annem tarafı ikinci için baskı yapıyor ama ben korkuyorum cezaret edemiyorum nasıl peki akıllı mı çocukların biri akıllı olur diyorlar benim kızım çok huysuz beni yıprattı baya ondan korkuyorum :)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 411 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 400 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 647 göst.

410,137 soru

12,332,097 cevap

39,257 kullanıcı

Kategoriler

...