0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dişim de cürük var sanırım dolgu gerek emzirirken dolgu yaptıran oldu mu kızımı nasıl emziricem bide daha önce hiç yaptırmadım acıyo mu sonrası ağrıli mi 

4 Cevaplar

0 oy
(6,198 puan) tarafından
Evet yapiliyor ve direk emzirebilirsin sorun olmuyor
tarafından
İyi balı ya normalde 18 aylık ama emmeden uyuyamaz yakama yapışıyor alacaklı gibi
(6,198 puan) tarafından
:D Yok yok sorun olmaz ben kanal+dolgu yaptirdim direk emzirdim sorun olmaz dedi doktor ve bi agri aci cekmedim sonraki surecte.Disin cok agriyorsa mutlaka hit cunku gun gectikce agri ikiye katlaniyir
tarafından
3 haftadır çok şiddetli bı ağrı var zaten geçer diye bekledim geçmedi sanki biri dışımi oyuyomus gibi bı ağrı var dediğin gibi gün geçtikçe çürük daha da derinlesiyo gözle de görülüyor zaten daha önce hiç gitmedim korkuyorum da gitmeye ama dayanamıyorum artık
(6,198 puan) tarafından
Ben de cok korkardim :D ama git emin ol dolgu yapildiktan sonra gitmedigine pisman olacaksin
tarafından
Ay inşaallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Canım emzirirken bilmem ama adetli iken yaptırılması Uygun değil diye duydum dip not olarak eklemek istedim 
tarafından
Yaaa duymamıştım hiç teşekkür ederim
0 oy
tarafından
24 saat kadar emzirmedim ben narkoz vermişti doktor o süreye kadarda sağıp sağıp döktüm
tarafından
Peki bebeğinde sorun yaşadın mı benim ki 18 aylık ama emmeden uyuyamaz
tarafından
1 haftalık yoktu oğlum dişim kırıldıpı zaman kanal tedavisi demişti doktor sonra dikine dolgu yapıldı biz mama takviyeside yapıyorduk  benim sütüm azaldı ama narkozdan sonra birde benim vücudum hemen uyuşan bir vücutta değil doktora söylemiştim narkozu mu çok verdi neden oldu bilmiyorum sağdığımız önceki sütleri ve mama verdik 24 saatte
0 oy
tarafından
yaptirmistim lakin igneden dolayi 4 saat.sonra emzir demisti. acimiyor cnm sadece icini bosaltip dolduruyor ztn.igne yapacagi icin.anlamazsin
tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
2 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde handekaracabey (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,912 soru

12,400,148 cevap

44,396 kullanıcı

Kategoriler

...