+3 oy
1,524 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Gecikmeli Teslimiyet okuyanlar var mı?  M. Barış Muslu

Bu kitabı almak son zamanlarda kendiniz için yaptığınız en iyi şey olabilir. Tüm kalbimle inanarak söylüyorum: Okumayı bitirdiğinizde artık başka bir hayatınız olacak. Başka biri olacaksınız. Tamam, size evrenin sırrını vermeyeceğim. Açıkçası evrenin sırrına ben de ermiş değilim. Ama sağlıklı, mutlu bir varoluşun sırrını, bu kitapla ellerinize bırakacağım, garanti ederim!

NeuroFormat Sistemi’ni kullanan yüz binlerce okurum kronik rahatsızlıklarını iyileştirdiler, fobilerini ve bağımlılıklarını yendiler, kilo sorunlarından kurtuldular, birçok ciddi rahatsızlığı alt ettiler. Bu güzel şeyler yaşanırken biz de ezber bozan gelişmelere şahit olduk! 

NeuroFormat Sistemi adeta bir üst sürüme geçti! Bizim için mucize kelimesinin tanımı bile değişti. Hepsini anlatacağım... 

Birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkıyoruz! Bu yolculukta şimdiyi iyileştirmekle kalmayacak, adeta zaman makinesine atlayıp geçmişin senaryosunu da değiştireceğiz! İnanılmaz ama gerçek diyeceğiniz şeyler okumaya hazır mısınız? 

(Tanıtım Bülteninden)

Gecikmeli teslimiyet

5 Cevaplar

+1 oy
(9,652 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
En merak ettiklerimden. Bir kaç çanlı yanına demosuna katılmıştım. Kayinvalidem de panik atak tedavisi için yerine gitmişti uyguladığı teknikleri tam anlamıyla öğrenmek isterim. Geçmişi bugüne nasıl taşıyoruz üzerimizdeki yükleri bulup onlardan arınmak gerekiyor. Sonrasında bir yerden bir şekilde patlak veriyor. 

Bende istediğini kendine çekmek üzerine THE KEY (Anahtar) ' i tavsiye ederim.
(163,657 puan) tarafından
Çok iyi...
(9,652 puan) tarafından
Okudunuz mu ? Şuan ev işleriyle fazlaca mesguluz satilicakmi ev mi alacakmiyiz yapicakmiyiz o yüzden kitap okumaya da fazla vakit ayıramıyorum:/ en yakın zamanda alıp okumak istiyorum Barış muslu nün tüm kitaplarını. Sizce nasıl Tuğba hanım?
(163,657 puan) tarafından
Teşekkürler. Kitap okumak çok iyidir.
(9,652 puan) tarafından
Kesinlikle :) degismeyen tek hobim :) hergun mutlaka yaptigim düzenli tek aktivite
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Baris muslunun tekniklerini nereden ogrenip uygulayabiliriz instagram hesabina baktim ama anlayamadim insanlar nasil yapiyor
(9,652 puan) tarafından
Bazen tanıtım demo ları yapıyor. Birde her gece neredeyse çanlı yayın yapıyor. Birde kitaplarında bu teknikleri anlatıyor. Kendininse istanbulda yeri var
tarafından
Çok teşekkür ederim
+1 oy
(7 puan) tarafından
Şu sıralar kitap tanıtımları çoğaldı. Ama güzel bir paylaşım bence. Gereksiz birçok açılıyor. Bunun yerine kitap içerikleri daha güzel.
+1 oy
(46 puan) tarafından
Barış Muslu'nun bu kitabı baya tuttu. Her yerde reklamı var. 
0 oy
tarafından
Varoluşunu varoşluğu diye okuyup nee oldum :DD

Güzel bir kitaba benziyor alırım bulursam 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
5 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
29 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu

408,629 soru

12,279,056 cevap

37,824 kullanıcı

Kategoriler

...