0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar geceden suya koymayi unuttum. Nohutum sulu oluyo hep. Sizler nasil yapıyorsunuz. Direkt düdüklüye koysam yapsam olurmu ki

3 Cevaplar

+1 oy
(2,252 puan) tarafından
Olur canim neden olmasın, bnde unutunca düdüklüye koyuyorum yaklaşık yarım saat 40 dkkada pişiyor ama, bu düdüklüye bağlı bsey geç de pisirebilir erken de
tarafından
Suyunu nekadar koyuyosun. Patateste atmayi düşünüyorum içine. Hep sulu oluyo benimki. Patates koycam
(2,252 puan) tarafından
İkisini bir atarsan patates dağılır kiz nohut geç pişer, koyduğun nohutun üstünü geçecek şekilde koy suyunu
tarafından
Patatesli iyi olmazmi acaba
(2,252 puan) tarafından
Olur da nohut biraz piştikten sonra at paratesi
-Reklam-
0 oy
(6,149 puan) tarafından
Bende şmdi yapacam hiç suya koymadım vala drek düdüklüde haşlıyorum çok ta guzel olıyrı 
tarafından
Bende yaptım ama bakalim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Geçen aynı soruyu ben de sordum :) sulu olması konusunda, bir sürü cevap geldi, en kolayıma gelen yağı salçayı kavururken içine biraz un koymaktı, onu yaptım, çok güzel oldu.. Soğanı, yağı, salçayı çok az kavurduktan sonra bir yemek kaşığı un koyup çok az karıştırıp sonra nohutu koyun 
tarafından
Sonradan un konulabilirmi acaba
(1,552 puan) tarafından
Suyla karıştırıp koyduğunu söylemişti biri ama ben topaklanır diye koymaya korktum.. Topaklandırmam derseniz koyun çok az bi suyla
(1,552 puan) tarafından
Ya da bi tavada çok az bi yağ ile kavurup çok az da suyla açıp öyle koyun, öyle topaklanmaz sanırım
tarafından
Patates katilastirirmi patates ilave etsem
(1,552 puan) tarafından
Onu da tavsiye etmişlerdi ama un daha kolay geldi bana, patatesi denemedim.. Postum açık isterseniz ordan bakın işinize yarar belki :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 217 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
1 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 572 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,393 soru

23,649,639 cevap

308,383 kullanıcı

...