0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (3,520 puan) tarafından
Ya kızlar dün geceden beri noldu anlamıyorum memede uyuyor yerine koyduğum an ağlıyor tekrar emmek istiyor memeden ayrıldığı anda öyle bir ağlıyor ki anlatamam niye böyle olabilir ya karnı tok gazı yok eminim 4.5 aylık 

4 Cevaplar

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Post yukarııı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sütün tam geliyor mu emin misin 
(3,520 puan) tarafından
Sütüm geliyor ama yetmiyor canım mama takviyesi yapıyoruz
tarafından
Hım öyle ise memede uyumayı seviyor sen onu yerine koyunca sakinleştir iyice sonra yerine koy bi iki sefer dene
(3,520 puan) tarafından
Önce böyle değil di hep emerek uyur yerine koyardım kalkmazdı ama geceden beri asla memeyi bırakmak istemiyor yanımda yatırdım inan meme ağzından çıktığı anda kıyamet koparıyor
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Atak dönemi yaşıyor büyük ihtimalle bi çay kaşığı calpol verebilirsin belki biyeri ağrıyordur
(2,103 puan) tarafından
Inşallah biseyi yoktur minigim geçmiş olsun canım
(3,520 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
(2,103 puan) tarafından
Gittinmi canım ne dedi doktor
(3,520 puan) tarafından
Geldik canım bir sürü tahlil istedi yetişemedik yarın vericez tahlileri
(2,103 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
0 oy
(317 puan) tarafından
kuzum belkı sacma gelebilir ama bnm oglumda benım kokuma alısmıstı yanımdan kaldrdıgım an aglıyordu sankı bırı etini cımcırmıs gıbı bende sonra onu yatırınca yanına thsortumu falan koyuyordm gıyılmıs onun kokusuyla kalkmıyordu bnı yanında sanıyordu bı dene istersen belki senınkıde kokuna alısmıstr
(3,520 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ki canım dünden beri böyle yapıyor önce hiç böyle yapmıyor du

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
7 cevap 295 göst.
24 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sibelhome (1,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,909 soru

23,598,673 cevap

305,898 kullanıcı

...