Kzlar nasıl anlatsam ben dün rahatsizldm acile gttm panik atak gecirdim iğne ve serum werdiler benm 2 çocugm War az önce kaynanamin yanına ciktim surati beş karış nasıl oldn nasılsın bile demedi npynz dedm suratsız bi şekilde iyim dedm yüzüme bile bakmadi komşu geldineltim düşük yaptı diye geçmiş olsuna kahve yaptm icti gtti o halimle bile anne bi is warsa yapayim dedm yk herseyi yaptm dedi bnde oturdum sonra söylenmeye bSladi yk ew çok dağınık yk byle yk şöyle dedi bnde sinirlendim indim ewime siz olsaydnz cikarmiydinz yanına bn çıkmak istemiyorum kalbimi çok kırdı konuşmak dahi istemiyorum
Kzlar kaynanmin esylari bendeydi ciktim vermeye surati yine asikti dayanmadim sordm dedm niye trip atyn bisiy warsa şöyle basladi bagirmaya yk efendim 2 günden beri cikmuyon sen trip atyn başladı bagirmaya hâlbuki dün hepsi bnde kahvaltiyadyilar gorumcler gelmsti cockalr bir araya geldimi ben çıkmıyorum çünkü hepso aynı yaşta kavga edyorlar ondan sonra dedm bugün hstaydim hergun çıkmak zorunda dglm dedm sanki dedi hergun işi mi sen npyn dedm kim kimin işini hergun yapyo ben yapayım mecburmuyim dedm bidaha çıkma dedi yanima ztn beni sevmiyon dedm ewet sewmiyorum senden nefret ediyorum dedi canın cehenneme dedi oylemi dedm ne halin warsa gor dedm ckclarimi aldım indim ewime