0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Öncelikle şunu söylemeliyimki emzige alistirmadigim için çok pismanim :( 15-20 dakika emiyo ben birakmadigim sürece kendi birakmiyo bende zorla biraktiriyorum altini değiş biraz ilgilen aradan yarim saat sonra aglamaya basliuo susturamiyorum tekrar 15-20 dk emziriyorum acikmadigini biliyorum sussun diye emziriyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum napcam ben :( çocuğum acikmak ne onu bilmiyecek diye korkuyorm

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim dayan emzik iyikide vermemissin hicde pişman olma bence bende bebeğime vermedim ve şuan meyvesini yiyorum anne sütü gibisi yok kendisi bırakır emzir emzire bildiğin kadar 
(26 puan) tarafından
Cok zorlaniyorum valla yaa
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Valla benim oglumda öyleydi su anda 47 günlük 2 haftadır emzik için savas veriyorum zorla tutturuyorum o cıkarıyor ben tekrar veriyorum agzına iki gündür masallah tutmaya basladı üç dört emzik aldım en son damaklı aldım tuttu valla bence yine geç kalmadın biraz zor olur ama olur 
(26 puan) tarafından
Cok denedim herkestem tavsiye aldim ama olmuyo :(
(137 puan) tarafından
Valla canım denemeye devam et bırakma hiç surekli zorla her emdiktem sonra ver gerekirse saatlerce tut agzın da buyuk Bi rahatlık oldu bana. 200 liralık emzik aldım tutmadı farklı farklı üç dört tane aldım tutmadı eczaneden damaklı aldım 15 liraya omu tuttu fakir ruhlu mu ne :)
(26 puan) tarafından
:)) masrafsiz bebe :) bende denedeim damakli damaksiz ama yok
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Benımde oğlum 3 aylık ve böyle oda almadı hiç emzik
0 oy
tarafından
Herkesin düşüncesi farklıdır tabi bi sefer emzir bi sefer emzik ver ben öyle yaptım emzige alıştı iyi kide vermişim dedim yoksa işimi gücümu yapamıyordum artık çok yoruluyorum ve sirkeli emzirdigim için başlarda meme reddi yaptı çünkü sıkılmıştı artık sürekli emmekten 8 aylık ve meme reddi devam ediyor uyurken tek emiyor 
(26 puan) tarafından
Aynen hicbir isimi yapamiyom yaa of
tarafından
Emzik verirsin o zaman her ağladığında meme verme
tarafından
İyide emzirmeyij ozaman boyle bir sacmalikmi var  hic emzirmeyin heralde ağladığında emziriceksin belki karni ac ondan agliyor emzirdikden sonra verirsin agzinda oyalansin diye neysede. Bu emzik isini hic anlamiyorum zaten ben
tarafından
Kadının paylaştığı postu iyice okusun mu hemen pehlivan kesilme burda yarim saatte bi 25 dakka emiyor diyir emzik mi kullansaydım diyor işimi gücümu yapamıyorum diyor  bende başıma geldiği için böyle bi şey öyle yapsan daha iyi olur benim cevabımda emzirmek saçmalık mi yazıyor tüm yorumlari okuyun ondan sonra böyle bi cevap verin olur mu kimse sana burda yorum yapmamış senin postuna cevap vermemiş bi başkasının verilmiş fikir istemiş bende fikir verdim tamma mi senin daha iyi  bi fikrin varsa sende verebilirsinn
0 oy
tarafından
Valla canım bende öyle bir hataya dustum. 1 yaşında kızım habire meme istiyor, gece uykusu yok sürekli meme meme meme. Şimdiden alıştır ya emzik ver ya her agladiginda memeyi verme
(26 puan) tarafından
Emzik gectide meme vermem artik yani arayi biraz daha uzatirim çünkü acikmiyor eminim
0 oy
(6,093 puan) tarafından
Vala benm kızım 2 saat emiyor du şuan da 8 aylık yarım saat kdr emıyor yanı bıde senın bebeğin çok küçük kendısı çıkrmyana kdr sen zorla çıkarma cnmm bnce onlar yavaş yavaş emıyor ondan oyoe uzun sürüyor benm kızımda 10 daka 20 daka da bi emzdrdm 
(26 puan) tarafından
Cok aşırı kusuyor ama hickiriyorda hem. Kilosuda olmasi gerektigi gibi . Gazini aliyorum kusmasi bitiyor sonra yine emzir bu sekildeyim :/
(6,093 puan) tarafından
Kusun rahatlar o fazlalığı çıkaryır benm kızımda oyleydı ama korkma 5 aydan srna btyor şuan 8 aylık artık kusumuyr hemşire banaa demişti gazı olsada kusar dye kendi sıkıyorlar kusuyorlar bıde bebekler hep anne kokusu istyorlar vala ben hep emzdrdm ne yalan söyleyeyim ek gıda geçtik fazla da 2 öğün anca veryırum çnkü emmek istyr
0 oy
tarafından
İyide emen bebek oyle olur zaten bana emzik ver emzik dediler vermedim 1 yasinda iyikide vermemisim. Bebek bu heralde aglicak senin kokunu istyor daha 
(26 puan) tarafından
Cok fazla ağlıyor yaa hic agri kesici kullanmayan ben hergun icer oldum simdi
tarafından
Agri kesici zaten içmemen gerekiyor emzirdigim icin.  Parol cok sorda kaldiysan
Ama bukadar niye agliyor karni ac bence cunku cok
agliyorr diyor sun hepmi agliyor belki biryeri aciyordur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 412 göst.