Eşimin ailesiyle küsken bayrama gitmeli miyim?

0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından

Merhabalar ben eş ailesi ile konusmuyorum kaynanam eltimi kocama övdügü için bende artık ölse bile cenazesine gitmem dedim evlendim evleneli burnumdan getirdi çok toksit bir ailesi var eş zaten sıkıntılı bu durumda eş ailesinin byarmını kutlayamayacgım dogru mu yapıyorum kaynanan ile iyi ol demeyin bir yuva kolay kurulmuyor hep gözü bizim üstümüzde hakkımda helal degil ona 

5 Cevaplar

0 oy
(4,143 puan) tarafından

Zorla olmuyor bazı seylrr.basda bende alttan aldım bakdım olmuyor.yeter dedim bn gitmiyorum  gidmekde istemiyordum zaten

(19 puan) tarafından

Ee peki lafını yapıyorlar mı sana benim kulağıma geliyor 

(4,143 puan) tarafından

Umurumda  mı yapsın zorlamı.gidmiyorum bitti.ya dilini tutacaklar yadagidmem bu kadar

(2,479 puan) tarafından

esin ile aran bozulmuosa istegidi kisiye lafini yapsin  kulagina getiren kisilere once kendi yedigi haltlara bakip sonra benim dedikodumu saga sola yapsin o deyip cevir kaynanaya aynayi. onunda kulagina gtsin nolcakki. esinile aran bozulmuosa istedigini desin killete

(19 puan) tarafından

Daha biz ne yaptık ne ettik diyormus ama eltimi kocama övmesini bilirken şeytanlık yoktu tabi 

(4,143 puan) tarafından

Ee bizimkide öyle desin dursun sen bildiğini yap.napıcak kelepçe takıp mı goturecek

-Reklam-
0 oy
(2,479 puan) tarafından

esin tantana etmiosa mesafeli ol bencede ovdugu kisilerle kutlasin bayramini seyramini

(19 puan) tarafından

Etsin gitsin çok sevdigi elticikle kutladım dedim

0 oy
(2,888 puan) tarafından

Ne git nede lafları gelen kafana tak hayatına bak tabi benim İcin kolay ama öyle yap 😊

(19 puan) tarafından

Sen nasıl yapıyorsun canım🥰

(2,888 puan) tarafından

Öyle sorunum yok şükür canım Allahım kolaylık versin İnşAllah sanada 😊🥺🤲

(19 puan) tarafından
+1

Tesekkur ederim 💗

(2,888 puan) tarafından

Rica ederim canım ❤️

0 oy
(7,166 puan) tarafından

Bende küsum ve şükür gitmeyecegim 

Çünkü gidince ağzımdan burnumdan geliyor 

Gerek yok 

Umrumda da degil

(19 puan) tarafından

Aynı bende kaç bayram gitmiyorum 

0 oy
(31,400 puan) tarafından

Somut bir kötülüğü varsa gitmezsin 'eltini övmekten' kastın nedir seni kötüleyen kıyaslayan eşinle arani bozan bir durum mu yaşandı yoksa öyle durup durup boş boğaz konuşan biri mi ? 

(19 puan) tarafından

Evet o daha iyi oglum o daha hanımefendi beni eşimin gözünde küçük düşürüyordu birde geldim geleli gelin diger eltiyle ittifak yapıyorlar beni dışlıyorlar eşimle aramı bozuyor yani

(31,400 puan) tarafından

O zaman hiç gerek yok 

(19 puan) tarafından

Şimdi gitti sanki ben suçluyum gibi davranıyor eşimde vlla ben bu insanları anlayamıyorum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eş ailesiyle küsken bayramda ziyaret etmemek doğru bir karar mı?
Eş ailesiyle yaşanan ciddi huzursuzluk durumlarında bayram ziyareti zorunlu değildir. Psikolojik sağlığınızı korumak ve evliliğinizdeki gerginliği artırmamak adına, kendinizi hazır hissetmediğiniz bir ortamdan uzak durmak, uzun vadeli huzurunuz için daha sağlıklı bir tercih olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Toksik kayınvalide ilişkilerinde sınır nasıl korunmalı?
Toksik kayınvalide ilişkilerinde sınır korumak için iletişimi minimuma indirmek ve özel hayatınızı paylaşmamak en etkili yöntemdir. Kendi değerlerinizi ve evliliğinizin önceliklerini eşinizle net bir şekilde konuşarak, aile içi huzuru bozacak müdahalelere karşı ortak bir duruş sergilemelisiniz.
Eş ailesiyle görüşmeme kararı evliliği nasıl etkiler?
Eş ailesiyle görüşmeme kararı, eşinizle olan iletişiminize ve ortak paydanıza bağlı olarak evliliğinizi etkiler. Eğer eşiniz bu durumu anlayışla karşılıyorsa evliliğiniz güçlenebilir, ancak eşiniz baskı yapıyorsa bu durum çatışmaları derinleştirebilir; bu nedenle eşinizle bu konudaki beklentilerinizi açıkça paylaşmanız kritik önem taşır.
Kayınvalide sorunlarında eşe nasıl yaklaşılmalı?
Kayınvalide sorunlarında eşinize yaklaşırken 'senin annen' gibi suçlayıcı ifadeler yerine, yaşadığınız durumun size hissettirdiklerine odaklanın. Sorunları somut olaylar üzerinden anlatmak, eşinizin durumu kişisel bir saldırı olarak değil, sizin huzursuzluğunuz olarak görmesini sağlar ve çözüme daha yapıcı yaklaşmasına yardımcı olur.
Aile içi küslüklerde bayram kutlaması nasıl yapılmalı?
Aile içi küslüklerde bayram kutlaması yapmak zorunda değilsiniz; ancak gerginliği tırmandırmamak adına eşinizin ailesini aramasını engelleyemezsiniz. Kendi sınırlarınızı çizerek, fiziksel ortamda bulunmadan nezaketen bir mesaj atıp atmayacağınıza, sizin için hangisinin daha az stresli olduğuna karar vererek hareket edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 396 göst.
0 oy
6 cevap 295 göst.
0 oy
6 cevap 696 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.

Kategoriler

1,512,016 soru