Biraz uzun olacak dertleşecek kimseyi bulamadım ağlaya ağlaya yazıyorum... Bilenler vardır belki ben Ankaradan Trabzona geldim. Ailem arkadaşımlarım herkes Ankarada, ben zaten doğma büyüme Ankaradaydım. Neyse geleli bir sene oldu, ben 1 sene içinde sadece 1 kere gidebildim Ankaraya hastalıktır kapanmadır kıştır felan derken. Ocak ayında gitmiştim o zaman da gitmeden önce böyle olmuştu gidince ferahlamıştım yine aynıyım nolur yardım edin. Sürekli durduk yere ağlamak istiyorum, nefes alırken bile tıkanıyorum ev üzerime üzerime geliyor. Sadece yatıp uyumak ve bebeğimle ilgilenmek istiyorum, başka hiçbir şey yapmak istemiyorum ne iş ne yemek öylece oğlumla vakit geçirmek istiyorum. Annemi babamı kardeşimi abimi çok özledim. Kardeşim engelli ve benden 2 yaş küçük. İkiz gibi büyüdük ilk defa buraya geldiğimde ondan ayrıldım böyle özlemleri yine ağır bastı burada da kaynanam var, her hafta bir de oraya gidiyoruz iyice bunaldım kocayla bile muhabbet edesim yüzüne bakasım gelmiyor ailesinden biri vefat etmiş biri varsa ne olur hakkını helal etsin, ben bu konuları böyle konuşmayı çok sevmem normalde ama buradan başka kimsem yok şuan yapayalnızım
1,492,580 soru
24,388,360 cevap
349,124 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın