+1 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emzirirek uyutuyorum ve memeden cikarip yatagina koyana kadar kirk takla atiyorum sarsmadan ses yapmadan koymam gerekiyor. 

Yani park besigine yatagina koyuyum dedim imkansizz ya hemen uyanıyor :( 

9 Cevaplar

0 oy
(16,853 puan) tarafından
Bende öyle valla. Zaten kendimi kaplumbağaya benzetiyorum. Çocukları uyuttuktan sonea odadan çıkacağım zaman kaplumbağa gibi yavaş yavaş hareket ediyorum. Bir de ne zaman dışarı çıkacak olursak evde ihtiyacım olacak ne varsa 2 ser tane çantaya atıyorum. Kaplumbağa gibi evin yarısını sırtımda taşıyorum 
tarafından
Dimi evet. Evet.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beni görsen bşde aykaltçrım çıt çıt ses çıkarır bazen gelde uyur yine sinir oluyorum 
tarafından
Uyaniyorlqr hemen
0 oy
tarafından
Senin kokuna alışmış canım
tarafından
Öyle mi gercekden
0 oy
(667 puan) tarafından

Bende öyleyim onu yatağına koyana kadar nefes bile almıyorum odadan çıkarken derin bir nefes verip alıyorum :D

tarafından
Ahahaha ayni valla
0 oy
tarafından
Benim bebegimde oyle youtube dan black screen white noise açıyorum o seste uyuyor ve dışardan gelen seslere irkilip uyanmiyor tavsiye ederim
tarafından
Hic iyi birsey degil. Asil ben senin birakmani oneririm canim cunku zihni oyle dinlenmiyor
tarafından
Ben birakamam malesef komsularim güm güm ses yapiyor sicrayarak uyunmaktan mahvoluyor cocugum bende isterimki onsuz uyusun ama uyutamiyorum malesef
tarafından
Bilmiyorum canim valla
0 oy
tarafından
Canım belki kokuna alışmıştır senin kokun olan bir tişört olur yemeni olur yanına koy böylece kokunu hisseder uyanmaz 
tarafından
Bilmiyorum ki canim
0 oy
(23 puan) tarafından
Benimde kizim oyle vala tik sesine uyaniyo kocam horluyo deli oluyorm hemen uyaniyor
tarafından
Sjsjsjsjsjsjs horlama buyuk sorun
(23 puan) tarafından
Aynen vala gok gurulduyo sanki oo gun vurdum esime  uyandi geri ay askim ay kabusmu gordun dedim heralde dedi haahhahaa
0 oy
(121,689 puan) tarafından
uyku egitimi alinsana
tarafından
Ver parayi
(121,689 puan) tarafından
olsa tukkan senin
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Bende valla çıt sesine uyaniyo yaa yatağına yatırana kadar ömrümden ömür gidiyo valla ☺️
tarafından
Kiz bende ayni
(1,850 puan) tarafından
Ne olacak boyle bilmiyom mutfağa gidiyom bı bakiyon arkamdan gelmiş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yorgun 1 anne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,626 göst.