0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Şu anki karakteriniz tavrınız olmak istediğiniz gibi mi hanımlar mesela ben bu ara çok sinirliyim ama hep sakin ve kibar bir insan olmak isterdim 

30 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Baştan sona Hatayim yaa..kendim.nasil biriyim.bilmiyorum.galiba..surekli aileme eşime göre.davraniyorum bardağa göre.sekillenmek gibi sanırım..o yüzden bilmiyorum özümde.nasil.biriyim
(14,164 puan) tarafından
Yorumun beni güldürdü :D
tarafından
Ben gulemiyorum.sen.gul bari :-D:-D
(14,164 puan) tarafından
Baştan sona hatayim yazmışsın ona hala gülüyorum Allah'ta seni güldürsün :D
tarafından
Hhaha..Hatayim ama kız ne yapayım..huyundan suyunda. Vazgcemiyom..
(14,164 puan) tarafından
Amaaannn boşver senin halinden memnunsan gerisi önemli değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok sakin ve kibarim sanırsam azıcık sınırlı olmak isterdim
(398 puan) tarafından
Nasıl sakin kalmayı basariyosun cnmnsonradan olunabilecek bi şey mi acaba
tarafından
Bence insanın.icinde.olacak.bu doğuştan gelen bir huy;)
(398 puan) tarafından
Sinirli doğdum sinirli ölcem o zmn
tarafından
Kesinlikle:)
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Kopyala yapıştır Cnm bnde öleyim. Bebem çok yoruyor bni sürekli evdeyim bunaldım artık
(398 puan) tarafından
Iki küçük cocuk ve esimde evde sürekli kendimi artık yetersiz hissediyorum
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Eweet çok şükür  her açıdan olmak istediğim gibiyim
(398 puan) tarafından
Çok.sanslisin o zmn
(9,241 puan) tarafından
Emek diyelim
(398 puan) tarafından
Var mı formülün bizede soyle cnm
(9,241 puan) tarafından
Ekonomik açıdan çok çalıştım kazandım. Psikolojik açıdan dersen hayatımdaki negatif insanları çıkarttık yıllarca tedavi oldum bı ise yaramayinca herkese rest çektim.hayatta encok kendime değer verdim
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Sinir anında mantıklı olabilmeyi isterdim, sinirlenince gözüm hiç bişey görmüyor biraz önce yine çıldırdım eşime erkek misin , seni artık erkek olarak bile görmüyorum dedim haketti ama bana yakışmadı
(398 puan) tarafından
Bnde susarak vermek isterdim cevabimi insanın sabri kalmiyo bazen ama koruyanda koruyu sakinliğini hanimefendiligini özeniyorum öyle insanlara
(3,445 puan) tarafından
Hiç deme yaw çingene ye dönüşüyoz :sfafsfaf
(398 puan) tarafından
Sitede oturuyorum kapının önünden geçen hakkimda ne dusunuyo acaba sürekli bağırır oldum bu ara çok rahatsizim bu konuda
(3,445 puan) tarafından
Walla o duruma getirenler düşünsün manyak değiliz durduk yere baguralim
(245 puan) tarafından
Hahahha çingene mi sanirim ben dönüstum bile :D
0 oy
(124,613 puan) tarafından
hep sinirliyim bemde
(398 puan) tarafından
Kendimi hep oğluma bağırırken buluyorum çok yaramaz ama ben yinede daha sakin davranmak.istiyorum
0 oy
tarafından
Olmak istediğim demeyelim de olmam gerektiği gibiyim 
(398 puan) tarafından
Mutlumusun peki cnm
tarafından
5 yıl bitiyor canım bu düzeni oturtmak için çok çabaladım mutluyum tabikide
Ve ben eşimi eşim istediği için değiştirmeye çabaladım onun rızasıyla oldu
Oda bende mutluyuz
Ama bazen eşimin neye kızacağını inan kestiremiyorum
Her bir adımı atarken düşünerek atıyorum kafamda hep acaba var ona rağmen hata yapabiliyorum ☺
Ama eşim affedici ve merhametli bir kişiliğe sahip o yüzden zoraki değil isteyerek ve zamana yayarak olmam gerektiği kişiyim ☺
0 oy
tarafından
Ayyy değilim biraz ağır yavaş hareket eden sakin konuşan biri olmak istedim tam hanımefendi gibi ama maalesef biraz hareketli hızlı konuşan yerinde duramayan biriyim. Mesela bazı kadınlar var yürürken böyle yavaş parmak ucuna basar kibar kibar heh benim bastığım yer titriyor :) aslında cüssemde yok minyonum:)
0 oy
tarafından
Az sakin ve hiç biseyi kafama takmamak isterdim
0 oy
tarafından

Ben olduğum gibiyimde burda bana bazı arkadaşlar POLYANNA diyor ama hiç umrumda değil Polyannanın anlamı kötü değil ne alaka bende anlamadım:D

0 oy
tarafından
Bende aşırı tepkiliyim herşeye ama herşeye. 
0 oy
tarafından

Tam da olmak istediğim gibiyim <3 kendimim ben benim kabul eden bu şekilde etsin :D dobrayim lafımı hiç kimseden hiç bir şeyden çekmem dediğim dedikdir. Kafama koyduğumu yaparım falan filan 

0 oy
(85 puan) tarafından
Tam olmak istediğim gibiyim kişisine göre davranıyorum 
(398 puan) tarafından
Çocuk varmi cnm sende oglum okadar yaramazki artık.surekli bağırır oldum sakin anne olmayı iatiyorum
(85 puan) tarafından
Hamileyim canım 40. Haftam gün sayıyorum ama bir kedim var onun yaramazlığını arada kızıyorum ama kıyamıyorum öpüyorum hemen
0 oy
(245 puan) tarafından
Ben çatlıyorm sinirden 2 tane kızım var sürekli ağlıyorlar sürek li pislikle uğraşıyorlar artık bıktım ya ne gelenim var ne gidenim 4 duvar arkasında bu kızlar la ugrastirmak catlatiyor beni
(398 puan) tarafından
Sanırım en büyük sorunumuz bütün gün ev ve cocuk la uğraşıp hic sosyal hayatımızın olmaması benim.bide kocada evde
(245 puan) tarafından
Aynen canm sosyal hayat çok önemli inan enzından birine gitmek birinin gelmesi insanın gününü güzelleştiriyor içindeki stres bı nebze olsun atıyorsn ama sürekli evde insan daralıyor valla az önce o kadar sinirliydim ki ne tesadüf senin postuna denk geldim ama şuan geçti sanki bağır çağır deşarj oldum sevmiyorum da bu halimi ama elde degilki bitmeyen işler var evde peşimden gelince banyoya koşuyorlar klozete nerde pislik varsa dokunuyorlar her delikten herşey cikariyolar ev benim de değil koca ev yok yok sinir oluyorum bazen bu evi terkedesim geliyor valla
0 oy
tarafından
Bende sakin biriyim arada sinirlı olabiliyorum ama bu B12 eksikliğinden de kaynaklanabiliyor 
(398 puan) tarafından
Sakin olmak mi sinirli olmak mi b12 eksikliğinden kaynaklanıyo cnm
tarafından
İstem dışı sinirlilik hali B12 eksikliğinden oluyor baktirmakta fayda var çünkü kendimden. biliyorum :)
0 oy
tarafından
Çok sukur olmak istediğim kafyaa geldim birisi yanlis mi yapıyor 2 şans veriyorum hala ki aynı üçüncü de tamamen siliyorum kimseye tahammül etmek zorunda değilim kimse de bana tahammül etmek zorunda degil bu huyumu seviyorum
(398 puan) tarafından
O konuda Bnde öyleyim cnm ama bem.esime ve çocuklarıma karşı sürekli bağıran sınırlı bi insana donustum nefret ediyorum bu halimden değişmek istiyorum
tarafından
O kötü işte canmm m sakın ol
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bazen hiç olmak istemedigim birine dönüşüyorum
0 oy
(870 puan) tarafından
Değilim hep kendimi kötülerim kendimi beğenmem hep başkalarını kendimden üstün görürüm onları kendimle karşılaştırırım. 
0 oy
tarafından
İnsanları kafaya takmayan biri olmayı isterdim en ufak şeyleri bile kafaya takıp uyuyamayan biriyim bundan nefret ediyorum rahat bi insan olmak isterdim
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Sadece bazen içimden konuşuyorum :D onun dışında bence olmak istediğim gibiyim :) 

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 827 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 286 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 308 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,361 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (955 puan) tarafından soruldu

406,977 soru

12,214,857 cevap

36,797 kullanıcı

...