Hep bir sevgilim olsun isderdim 17 yaşındaydın ve neden benimde sevgilim yok diye şikayetlenirdim çalışmaya başladım bir arkadaşma çok güvendim o kadar ki abim diyordum sonra nasıl olduysa her şey döndü ve biz sevgili olduk ... Aptalım evet farkındayım o kadar aşk filmi izlerdimki hayatdaki aşklarında böyle toz pembe olduğunu sanardım ... Bana bakıb dalmaları sevgi sözleri .... Çoğunuz diyecek belkide 17 yaş küçük değil ki,haqlısınız ... Ama inanın 20 buçuk yaşım var ve insanları yeni yeni tanıyorum ... Ben hep sevgiye açdım bu her zaman oldu biri başımı okşarken çok sevinirdim ,biri üzerimi örtsün diye üstmü açık bırakırdım uyurken ,sırf birazcık sevgi görmek için belkide çok sessiz sakin birine dönüşdüm ... Nerden mi bu sevgi açlığı 3 yaşındaydım ve anne babam boşandı babamı okula giderken nerdeyse her gün görürdüm ... Aynı köydeydik ama bi kez bile baba kız gibu konuşamadık ... O kadar hiss etdim ki eksikliğini inanırmısınız 20 buçuk yaşım var ve hayla geçmedi ... Yerine eşimi koymaya çalışdım ... Ama birinin yerini başqa birisi dolduramaz öğrendim malesef ... Şimdi gelelim konumza uzun oldu özür dilerim buraya kadar okuyan tüm arkadaşlardan ... Eşim saat 4de kadar işde çalışırdı artık 2,3 haftadır ki geceleride çalışıyor gün içinde toplasam 1 saat belki yüzünü görüyorum oda eve geliyor bir elinde telefon kurcalıyor bir elinde yemek ... Çocuk bile (1 yaşında kızım var )yabancılık çekigec artık ... Zaten çocuk doğdu doğalı bakımını nerdeyse yanlız üstlendim ... Kucağına bile almıyordu kızını bir kavga sonrası almaga başladı ... Kızını seviyor mu evet seviyor fark ediyorum ama bir baba böylemi sever yoksa daha fazla mı diye sorarsanız bence daga fazla ... Bugün eve erken döndü saat 8di ve evdeydi ..8 erken mi ki dediğinizi duyuyorum bizim için erken evet çünki en geç 1de dönüyor evet gece 1de ... Ve arkadaşını arayıb evet boşum akşam çıkalım dedi ,bende ev sana batıyornu evde duramlyorsun dedim ... Az önce banyosunu yapdı ben ve kızım odamızda uzanmışdık ve gelib çocukla oynadı baya bir oynadl onalrı izledim ve sanki çocun babası değilde bir yabancıymış gibu ,sadece benim çocum muş gibi hiss etdim ... Evet çocuğuyla çok çok az ilgilenen her ihtiyacını saolsun gideren bir baba var ... Sever çocunu aça dedğim gibu bir baba benfe daha fazla sevmeli ... Aff edersiniz aramlzda karı koca ilişkisi bile 2 ay olcak yok daha 2 yıldır evliyiz ve bıkkınlık beni yoruyor .. aslında evli kalmak hiç isdemem ama yaşadıklarımı kızımın yaşamasını da isdemem annem boşandı bizi düşünmedi ,çalışıb bakmadl bize başkalarının ekmeğini yedik kaç zülumle Allah biliyor ... Ben kızım benim gibi baba sevgisine aç olsun isdemiyorum ,başkasından sevgi dilensin istemiyorum ... Evli durmamın tek sebebi kızım o olmasaydı bende yokdum şimdi bu evlilikde ....