0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Hep bir sevgilim olsun isderdim 17 yaşındaydın ve neden benimde sevgilim yok diye şikayetlenirdim çalışmaya başladım bir arkadaşma çok güvendim o kadar ki abim diyordum sonra nasıl olduysa her şey döndü ve biz sevgili olduk ... Aptalım evet farkındayım o kadar aşk filmi izlerdimki hayatdaki aşklarında böyle toz pembe olduğunu sanardım ... Bana bakıb dalmaları sevgi sözleri .... Çoğunuz diyecek belkide 17 yaş küçük değil ki,haqlısınız ... Ama inanın 20 buçuk yaşım var ve insanları yeni yeni tanıyorum ... Ben hep sevgiye açdım bu her zaman oldu biri başımı okşarken çok sevinirdim ,biri üzerimi örtsün diye üstmü açık bırakırdım uyurken ,sırf birazcık sevgi görmek için belkide çok sessiz sakin birine dönüşdüm ... Nerden mi bu sevgi açlığı 3 yaşındaydım ve anne babam boşandı babamı okula giderken nerdeyse her gün görürdüm ... Aynı köydeydik ama bi kez bile baba kız gibu konuşamadık ... O kadar hiss etdim ki eksikliğini inanırmısınız 20 buçuk yaşım var ve hayla geçmedi ... Yerine eşimi koymaya çalışdım ... Ama birinin yerini başqa birisi dolduramaz öğrendim malesef ... Şimdi gelelim konumza uzun oldu özür dilerim buraya kadar okuyan tüm arkadaşlardan ... Eşim saat 4de kadar işde çalışırdı artık 2,3 haftadır ki geceleride çalışıyor gün içinde toplasam 1 saat belki yüzünü görüyorum oda eve geliyor bir elinde telefon kurcalıyor bir elinde yemek ... Çocuk bile (1 yaşında kızım var )yabancılık çekigec artık ... Zaten çocuk doğdu doğalı bakımını nerdeyse yanlız üstlendim ... Kucağına bile almıyordu kızını bir kavga sonrası almaga başladı ... Kızını seviyor mu evet seviyor fark ediyorum ama bir baba böylemi sever yoksa daha fazla mı diye sorarsanız bence daga fazla ... Bugün eve erken döndü saat 8di ve evdeydi ..8 erken mi ki dediğinizi duyuyorum bizim için erken evet çünki en geç 1de dönüyor evet gece 1de ... Ve arkadaşını arayıb evet boşum akşam çıkalım dedi ,bende ev sana batıyornu evde duramlyorsun dedim ... Az önce banyosunu yapdı ben ve kızım odamızda uzanmışdık ve gelib çocukla oynadı baya bir oynadl onalrı izledim ve sanki çocun babası değilde bir yabancıymış gibu ,sadece benim çocum muş gibi hiss etdim ... Evet çocuğuyla çok çok az ilgilenen her ihtiyacını saolsun gideren bir baba var ... Sever çocunu aça dedğim gibu bir baba benfe daha fazla sevmeli ... Aff edersiniz aramlzda karı koca ilişkisi bile 2 ay olcak yok daha 2 yıldır evliyiz ve bıkkınlık beni yoruyor .. aslında evli kalmak hiç isdemem ama yaşadıklarımı kızımın yaşamasını da isdemem annem  boşandı bizi düşünmedi ,çalışıb bakmadl bize başkalarının ekmeğini yedik kaç zülumle Allah biliyor ... Ben kızım benim gibi baba sevgisine aç olsun isdemiyorum ,başkasından sevgi dilensin istemiyorum ... Evli durmamın tek sebebi kızım o olmasaydı bende yokdum şimdi bu evlilikde .... 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım hepimiz türlü türlü mücadeleler veriyoruz :( 
(1,662 puan) tarafından
Aynen malesef özellikle kadınların hayatla mücadelesi çok zor
(1,757 puan) tarafından
Aynen öyle ki buna erken yaşta şahit oluyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Resmen film sahneleri gozumun onunden gecti :ermm:

(1,662 puan) tarafından
Dimi kız nasılda yazmışım )))) şair yanım babamlardan geçmiş der annemler ... (Ay bitmedi kendime övgüm)
tarafından
Vallahi senaryo okur gibi okudum resmen Allah mutluluk versin yavrum konus hep konus esinle sorunlardan bahset belki duzelir insallahta duzelir
(1,662 puan) tarafından
Ya canım her kesin hayatında acıları var kiminin acısına bakıb küçümsüyoruz bazen ama malesef o insan için o acı çok ağır hani derler ya yaşayan bilir ,anlar diye ... Malesef bu yazdıklarım hayatımın bir kısmı daha o kadar derin konular var ki keşke olmsaydı dediğim
tarafından
Rabbim bundan sonraki hayatinda yuzunu guldursun  insallah kuzucum
(1,662 puan) tarafından
İnşAllah kuzum cümlemizin inşAllah
0 oy
tarafından
Eminim ki kızını seviyordur bazı insanlar sevgisini dışarıya vuramaz eyleme geçiremez sıkma canını şu hayatta sadece kendin ve çocuğun için yaşa 
(1,662 puan) tarafından
Beniee belki seviyodur ama belki emin değilim artık boşanmak istiyorum ama ben mutsuzum diye kızımda mı mutsuz olmalı hayır o bunu hak etmedi beni hatam onda patlamamalı
tarafından
Seni aldattığı şiddet uyguladığı vs oluyor mu neyden memnun değilsin
(1,662 puan) tarafından
Şiddet uyguladığı oldu bir tane vurdu hep ama şiddetin büyüğü küçüğü olmaz,ilgisiz hep telefon kullanır ,daha geçenlerde yumruğunu kaldırıb susdurmağa çalışdı ... Aldatmadı ama aldatmış kafar var ... İş arkadaşına aşkım diye hitab ediyormuş ... Gecenin birinde başka bir iş arkadaşı kıza beni özledinizmi diye yazdı bunlar hepsi var diğer postlarımda ve bunlar sadece bir kısml ... Yani yaptıkları artık soğuttdu beni ondan
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında peki o çocuğunu seviyordur benim babamda öyleydi hatta benimki diktatör du.
(1,662 puan) tarafından
25 canım,,, evet canım sevdiğini hiss ediyorum
(9,234 puan) tarafından
Ne diyeyim erkekler geç olgunlasiyor inşallah sananda ilgisi artar
(1,662 puan) tarafından
Bundan sonra ilgisi artsa bile ki artmaz ... O kırgınlıklar hep duracak o yaralar kapanmayacak malesef
0 oy
tarafından
Cnm esininde seninde yasiniz kucukmus. Sen madem boyle dusunuyorsun ikinci cocugu 30 lu yaslara kadar dusunme korun. Ins duzelir esin olgunlasir. Hem bu esnada cocugunda buyumus olur. Sen durumunu 30 yasinda tekrar gozden gecir ama suan bosanmayi dusunme bence
(1,662 puan) tarafından
Aynen canım zaten çocuk düşünmüyorum maddiyyat çok önemli evet ama maneviyatda öyle ben babasız çocuklar büyütmek istemiyorum,sevgiye aç çocuklar büyütmek istemiyorum (
0 oy
tarafından
Dua Etmekten Başka Bişi Gelmez Elden Canım

İnşallah size Daha çok vakit ayırır 
(1,662 puan) tarafından
İnşAllah canım çok saol
0 oy
(317 puan) tarafından
senı cok ıyı anlıyorum kuzum benımde babam bız ufakken bırakıp gıtmıs sımdı bıyerde baba kız gorsem agzım acık ızlıom annem bırdaha ewlendı tabı Kendı babam gıbı olamayız yasım buyuk cnku bende sewgıye korumaya kollanmaya sefkate okadar ac buyudm kı hatta belki size yalnıs gelıcek kendı yasım da Bı ınsanla hıc birliktelik yasamadım hep buyuk olsun istiyordum cok buyuk bı kez ewlendım ayrıldım yasıtım biriydi yapamadım olmadı anlasamadık duygularımı tatmin edemedi. snra hıc Kendı yasıtım sewgılım olmadı herneyse 2. ewlılıgımı yaptım 18 yas war aramızda ama onda herseyı buldum sewgı koruma kollama deger werme sahip cıkma ha belki suan kı esimle kımse ewlılık dusunmez alkol war hayatı kopuk suan zaten ceza ewınde ama bana o sefkatı ewdekı o adamlıgı yanı eskı kafalıda biraz bazen anne gıbı bazen baba gıbı abi gıbı her anlamda sewdm onu hamıleyım de suan sukur ler olsun. yanı sanırım eksıklıkten oluyor. esinı degıstıre bılırsın cnm yılma usanma bezme basta bnmkı de gece 2 3 4 ewe anca gelirdi kawga donus ede ede smdı 9 10 ewde oluyordu en gec oda yanı ıns duzelır konusmayı dene bıızm kaderimiz ins mutlu oluruz 
(1,662 puan) tarafından
Malesef evebeynliyle sorun yaşayankar hayata mağlup başlıyorb... Ve malesef evebeyn sorunu gün geçdikce artıyor
(317 puan) tarafından
dık durmaya calıscaz yawrum duzeltmeye ugrascaz ama suraya kayıt oldugum dan beri cıdden esimle sorunlarım war sanıyordum megerse tuz bıberıymıs ya
(1,662 puan) tarafından
Ya aynen bende diyorum bazen ne hayatlar var hele bazıların eşleri değilde eşlerinin aileleri
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Senin eşin zaten cocuk gibi baksana iş arkadaşina coxuk gibi takılıyor askim diyormuş.Çocuklar fazla sorumluluk almayi sevmez senin esinde sevmiyor sorumluluktan kaçıyor zaman lazim size zamanla olgunlaşacak.
(1,662 puan) tarafından
Aynen çocuk gibi ama kısmen olgunlaştı azda olsa sorumlulik aldı bilemem zamanla düzeliyir ama bir yndan da geçen boş zaman bize zarar
(3,896 puan) tarafından
Bnm eşimde hic konuşmazdi aşırı içe kapanik inan konusturmak öyle zor ki biraz biraz aşıyoruz .. .
(1,662 puan) tarafından
Başkaları ile dışa dönük ama evde baya farklı
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben de 17 yaşında evlendim eşimle severek evlendik hatta evlenmek için liseyi son senede bıraktım annem le babam ayrıydı yılda bir kez görüşmeyi biraz aramaz bile ilk 3 4 yıl o kadar zordu ki hiç bisi bilmiyorsun birbirine alışamıyorsun bir yandan bebek oluyor ona yetişmeye çalışıyorsun o süreçte eşim burger king de çalışıyordu eve gelmesi gece 3 u bile buluyordu sende kendimi gördüm ama benim ki ne zaman burger den cıktı askere gitti geldi çok şükür düzeldi bir dediğimi iki etmez şimdi bi kızım oldu yalan yok oğlum da cahillik sevgiyi bile gerçekten veremiyormusuz diyorum bunda anladık inşallah ssizde en kısa zamanda düzelirsinz canım 
(1,662 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Yaşadıklarım zor evet ama boşanmak zorunda olan her kadın çocuğunu düşünmüyorus muamelesi yapmasaydin keşke. Kimse keyfi bosanmaz boşanmak kimseye kolay değil annenin ne derdi vardı kim bilirse en son çareyi bosanmakta buldu 
(1,662 puan) tarafından
Yok canm o mualmeleyi yapmak isdemedimde bikdiğim şeyleri siz bilmediğiniz için sende böyle anlamışsındır

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,054 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 417 göst.
0 oy
6 cevap 261 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (524 puan) tarafından soruldu

413,784 soru

12,455,446 cevap

46,465 kullanıcı

Kategoriler