O kadsr üzgün ve sinirliyim ki.. biz 5 kardesiz 1 kiz kardesim var 17 yasinda ve 3 abim var hepsi evli meslek sahibi hali vakti fazlasiyla yerinde.. 3 sene once annem bosandi ve o surecte abilerim hepsi kacti yanına taşınacak diye biri bile gel oldugum sehire demedi hepsi ayri sehirdebir tek ben cagirdim ve oldugum sehire taşıdım. Annemin her seyine iyi kotu biz koştuk annem Allah var elinden geldigince kendi halleder ama abimlerden cok emegimizin gectigi kesin. 11 aylik bebegim cok sever sözde. Abimlere geldik ama degisiyor kadın. Oglum düşüyordu annemin dibinde seslendim hareket bile edip kurtarmadı. Oglum cok dağınık uyuyor uyurken emekliyor uyuttum kardesim yaninda kalacam dedigi için yere sermedim koltuğa bıraktım. Ben fark etmedim abimin kızı kiz kardesimle oyun oynamak istemis kardesim de annemi cagirmis cocuga baksın diye bizde abimlerle okey oynuyor muhabbet ediyoruz annem oyle oturuyor bos bos. Kardesim anneme birakmis çocuğumu annem de koltugun yanına bir sandalye koyup gelmiş iceri sanki dusmez gibi cok iyi biliyor oglumun nasil dağınık uyudugunu. Bizbizeyken ayri abimlerle ayri davraniyor anlayacaginiz.. ve isin kotu yanı 2 ay sonra kpss ye girecem ve annemle kardesimin yanina gitmeyi dusunuyordum 2 ay boyunca sabah 8 aksam 5 esimin is saatlerinde ders calismak icin. Ama hic icimden gelmiyor artık. Sinavi da kazanmaliyim. Ne yapacağımı şaştım cok üzgünüm Allah kimseye muhtaç etmesin annemize bile