0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Kizlar beykoz kavacik ümraniye cevresinde dogum yapanlar veya yapacak olanlar dogum fiyatlarini güncel bilen var mı ve hangi hastanelerden memnun kaldiniz acaba birde 33 haftafan sonra doktor dogum icin kabul eder mi acaba

2 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
Canm ben araştırmıştım bende Beykoz'da oturuyorum özelden çok devlet hastanesini öneririm Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini 17 gün oldu doğum yapalı 2 doğumumu da orada yaptım ama özel istersen defterime not tutmuştum fiyat almıştım yazayım istersen
(151 puan) tarafından
Ay lütfen yazar misim canim devlet kesinlikle istemiyorum kucuk de bebegim var bende fiyat arastiriyorum çünkü az cok aynidir yine yazarsan cok sevinirim
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Ben Çamlıca Medipole gidiyorum, muayene 150 TL, doğum tam bilmesem de eşimin hatırladığı normal 2900, sezeryan 3200, isteğe bağlı sezeryan 3500, ama hamilelik başında sormuştu, şimdi aradan zaman geçti fiyat arttı mı bilmem
(151 puan) tarafından
Epidural mi yoksa epidural ayrica mi ucreti canim
tarafından
Ne kadar çabuk zam geliyor ya hayatimda gördüğüm en iyi hastane ben gittiğimde 1750 normal dogumdu iki hafta kaldı dogumuma 2000 bine dogum yaptim ama 10 binlira bile değerdi cok ama cok memnunum 8 ay önce dogum yaptim orda  hemen 2900 mu olmus
(151 puan) tarafından
Canim epidural mi yaptin acaba
(3,464 puan) tarafından
Tam emin olmamakla beraber epidural için sanırım ekstra 500 TL var
tarafından
Yok normal epuduralsiz epudural + 800 du
(3,464 puan) tarafından
Bende epidural 500, ekstra doktorunu çağırırsan 800 diye hatırladım
(151 puan) tarafından
Hm nasil hastane peki odaniz falan nasildi
tarafından
Dogrudur ben o eski fiyat zannediyorum valla ben iki dogumumuda devlette yaptim köpeeeek gibi davrandılar 3. Dogum coook araştırarak buldum doktorumu asiri memnunum onume geleni oraya yönlendirmek istiyom diyorum ya 10 bin bile hak ediyorlar
(151 puan) tarafından
Ensarbebek acaba hastane nasildi odaniz falan bide doktorunuz kim acaba muayene ucreti nedir
tarafından
Herseyim mükemmel ötesiydi odasından doktoruna hemşiresi hasta bakıcısı olsun muayene o zaman 150 di nasılsın 200 veriyordum dogum 2 bin verdim doktorum Hüsniye sedef binoz ama ayni şekilde benden önce arkadaşım o hastanede dogum yapti hic ilgilenmemisler hic iyi değildi dedi bilmiyom yani ben diger doğumlar devlette yaptim bu 3. Cocukta cok arastirdim koca hastanede en çok hasta Hüsniye hanımdaydi
tarafından
Asiri ilgili kendi canından mis gibi davranıyorsun yardımcısı Beyza hanim da cok iyiydi kısaca asiri memnunum
(151 puan) tarafından
Neye 200 veriyodun canim valla bende düşünüyorum artik oraya gitmeyi ilki benim de devletteydi igrenc bi doğum geçirdim cok şükür bebegime kavuştum ama 19 saat sonunda. Dogmda da koprucuk kemigini kirmislar bu sefer ozelde yapcam insallah bu hastane iyi gibi sanki odaniz nasildi
tarafından
Canim muayene 150 nts  ile birlikte 200 veriyordum ama 8 ay önce dogum yaptim simdi ne kadar bilmiyorum 3 dogum yapmis biri olarak diyorum sana o kadar memnundumki onume gelen hamileyim doktoruma yönlendirmek istiyom benim dogumum ölüm gibiydi ama o kadar ilgilendikleri süreci iyi hatırlıyorum eger devlette o dogumu yapsaydı ölürdüm ölmezsem psikolojikmen bitmistim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
3 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Mrvgul (3,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.