0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından

Tekrar diyete başladım ama Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı mı yapmalıyız spor mu yapmalıyız kahvemi içmeliyiz kafamda deli SORULAR:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce kahvaltını yap sonra sporuna başla canım çünkü spor yaptıktan sonra yersen çok fazla acıkırsın 11 kilo vermiş biri söylüyor bunları
-Reklam-
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Tarçınli kahve ile basla gun :) yada salatalik maydomoz limon rondodan gecir ic  kardesim bu sekilde 80 kilodan 59 dustu :) ama ben düsemiyommm 
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Önce spor sonra kahvaltı ara öğünde kahve olabilir 
0 oy
(677 puan) tarafından
Eger yağdan kilo vermek istiyorsan sabah limonlu su sonra sade turk kahvesi içine tereyağ yada Hindistan cevizi yagi ekle yarim saat sonra spor yap spordan sonra kahvaltı diyetisyenim bana bu şekilde söyledi 80 kilodan 66 ya düştüm.ama eğer sabah erken olur yapamam dersen aksam yemeğini erken ye saat 6 gb sonra 2 saat geçsin  spor yap sonrada bitki çayı ve şu hariç bsy yiyip.icme.emzirmiyorsan ödem çayı iç 
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Ac karna spor daha iyidir. Eskiden salona giderdm. Ramazanda hoca ac karna daha iyi olur mutlaka gelceksn demisti. Oruclu oruclu spor yapardm. Ama eve gidince hemen yeme derdi. En az 1 saat beklerdm
0 oy
(202 puan) tarafından
Ben 10 kilo verdim şuan kaç kiloyum bilmiyorum 1 aydir çok yiyorum geri aldıklarımi bugün dieyete başladım vereceğim bakalım inşallah güzel sonuç alırım yine kalkar kalkmaz 2 bardak su ardından isteğe göre kahve isteğe göre yeşil çay sonra kahvaltı ben Karatay diyeti yaptığım için akşama kadar hiçbir şey yemiyorum sadece akşam yemeği o kadar

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 615 göst.
21 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 140 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 72 göst.