Annemle ilgili neler yaşadığımı nasıl bir varlık olduğunu size bahsetmiştim ama tabi burda bahsettiğim sadece bir zerresi hamileliğimin 3.ayından bu yana bu cehennemdeyim ve zehir zıkkım etti hayatımı hamileliğimin en güzel zamanlarını zaten hakkımı asla helal etmiyorum bana ettiklerini normalde de bu kadar zalimdi ama hamileliğimde vicdana gelir belki derken kadında gr değişiklik olmadı canavar şeytandan daha beter hamileliğimi boyunca bana da karnımda ki masumada bu cehennemi yaşattı son bir haftam her günümü ayrı stresle üzüntüyle geçiriyorum yediğim lokmayı sayıyor diye marketten kraker bisküvi falan alıp odamdan çıkmamaya çalışıyordum ama mecburum yemek yemeye mutfağı kullanmaya şimdi internetten sipariş verip yemek yemek zorunda bırakıldım artık ve ben öyle bir noktaya geldim ki kesip kurtulayım bu eziyetten diyorum gerçekten cinnet geçiricem burdan çıkarsam ortada kalcam bu halimle ben ne yapcam ne olur dua edin ne olur bu zalime vicdan merhamet versin rabbim canıma yetti artık çektirdikleri
403,495 soru
12,088,491 cevap
36,378 kullanıcı