0 oy
821 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Ya içi çok güzel oluyo kısık ateşte pişiriyorum ama dagiliyo ya :( tüm emeklerim boşa gidio

23 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ustune tabak koyuyo musun?
(3,744 puan) tarafından
Evet canım koyuyorum
(6,200 puan) tarafından
O zaman sarma taşi da koyun
(3,744 puan) tarafından
Tamam canim denicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabak kapat üzerine yada sarma taşı var ondan al 
(3,744 puan) tarafından
Sarma taşını nerden bulabilirim
tarafından
Kap kacak satan yerlerde oluyor
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Sıkı sıkı yerleştirip üzerine tabak koyuyormusun
(3,744 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum ona rağmen açılıyor
0 oy
tarafından
Canım Sarmaları sarıp tencereye koyduktan sonra üzerine sarma taşı ya da tabak falan koyman lazım yani üzere ağır olsun ki sarmaların dağılmasın
(3,744 puan) tarafından
Tabak bende Cok ise yaramiyo ya sarma taşı alayım o zaman
0 oy
tarafından
Üstüne tabak koy açılmaz pişmeye yakın çıkarıyorum tabağı ben 
(3,744 puan) tarafından
Tabak koyuyorum bı bakıyorum yine acilmis
tarafından
Gevşek mi sarıon kuşum
(3,744 puan) tarafından
Yok canım aksine çok sıkí
tarafından
Yapraklar kartsa belki
0 oy
tarafından
Sıkı sar canım çok gevşek sarıyorsan acilabilir. Bir de tabak yada taş koy 
(3,744 puan) tarafından
Sıkı sarıyorum ama tamam öyle yaparım canim
tarafından
Tamam canım
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Tabak ve kısık ateşe ramen açılıyorsa gevşek sarıyorsun. 
(3,744 puan) tarafından
Çokta gevşek sarmiyorum aslında ama
0 oy
(413 puan) tarafından
Cik dik koy öyle pişir tabak koy bide 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yan dizme dik şekilde diz sıkı yerleştir hiç acilmaz
0 oy
(122,595 puan) tarafından
dondurucudan direkmi pisiriyom cozulmesini bekle bide ustune tabak koy
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Sarmaları sıkı sar birde üstüne tabak kat ben bazen tabagın üstğne küçük çaydanlıga su doldurup katıyorum 
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Dik bir şekilde koy canım birde öyle dene 
(3,744 puan) tarafından
Tamam canim denicem
0 oy
(149 puan) tarafından
Düdüklü tencerede yap ne dağılma oluyo ne bisey.. hem de çok pratik ve lezzetli.. Suyunu sarmalarla yüz yüze bakacak şekilde ayarla yani suyu sarmalarin ne üzerini geçsin ne de çok çok aşağıda kalsın.. orta ateşte kaynamaya başladıktan 15 dk sonra kapat. 45 dk kadar dinlensin çeksin kapağını öyle aç.. Afiyet olsun şimdiden 
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Bence siz içini çok koyuyor ve sıkı sarmıyorsunuz eğer kapak koyuyorsanız ve yinede tașıyorsa.. Bir tatlı kașığının yarısı kadar koyup sarsanız yeterli birde sadece içini prinçten mi yapıyorsunuz? 
0 oy
tarafından
Dik şekilde diz ve sık sık olsun uzerine tabak koy ve su kaynayinca altini en kısıga getirin 
0 oy
tarafından
Çok sık dizilmesi lazım tenceresi ona göre uygun olması lazım birde dik dik dizmeyi deneyin istersiniz
0 oy
tarafından
Uapragin kalin mı
0 oy
tarafından
Acaba sıkı mı sarmıyorsun?...
0 oy
tarafından
Ben  sarmalarin üstüne düz tabak koyuyorum onun üstünde mermer taşi koyuyorum yoksa hoplaya zıplaya pişiyor :D sarma taşı al canım  
0 oy
tarafından
Dik koyanlar da var

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 967 göst.
14 Şubat 2021 Aile kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,162 göst.
8 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Guldnz&14 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
4 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek8663 (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
8 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Asminebrar6331 (58 puan) tarafından soruldu

404,520 soru

12,118,041 cevap

36,467 kullanıcı

...