0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bi etkisi varmi. Spordan once vs sonra

5 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ay bilmiyorum canım da ben şekersiz içiyorum kahvemi kilo alan biride değilim ama cevremdekiler zayıflatır diyor yani yediklerinede dikkat etmen gerekiyor bence..
tarafından
Dikkat ediyorum da bakalım inşallah veririm ya
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Ben iki türlü kahve içiyorum bitanesi kakaolu kahve yağ yakıyor bide Hindistan cevizi yağı ile yapılan etkisini görüyorum 
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Evet diyetisyenim mutlaka iç demişti. Sabah uyanır uyanmaz okula gitmeden içerdim hep. Günde üç fincanı bulurdu
tarafından
Emziriyorum cok icemem ki oyle. Spordan sonra iceyom anca
(2,494 puan) tarafından
O da olur. Bana gün içinde spor yaparsan spordan yarım saat önce içebilirsin demişti
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Canm eşinin bir arkadaş çevresi vardı 7 8 kişi hepsi askeri personel oldu eşimde dahil içlerinden biri kilosu yüzünden olamadı sonra bi baktık oda olmuş 55 kilo vermiş nasıl verdin dediğimizde sade türk kahvesi ve sade soda ile demişti bide yürüyüş  başka birşey yapmadım demisti
tarafından
İçeyim ozaman bende ya
0 oy
(206 puan) tarafından
Ewt spordan önce ve sonra içerse yağ yakiyo bizzat denedim geçen sene 1 ayda 5 kilo verdim sporla birlikte spor da dediğim öyle ebru şallı in yaptığı gibi değil ha :) koşu bandına çıkardım 1 saat sonraisndada zumba yapardım ev işi derken ama bunları yaparken vücuduma strec sarardim ve kahvede ekledim buna 1 ayda 5 6 kilo verdim şimdi de kendime termal sauna takım sipariş verdim strecle uğraşması çok zor. Diye tekrar başladım bugün 4.gunum :) bakalım 1 ay içinde kaç kilo vercem
tarafından
Kaça aldin termal saunayi
(206 puan) tarafından
170 aldım cnm

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 180 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
31 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 176 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Prens-annesi (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Miraninannesi (399 puan) tarafından soruldu

404,090 soru

12,105,285 cevap

36,425 kullanıcı

...