0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (1,399 puan) tarafından
Bugun dogumgünum ve her zamnki özel günlerdeki gibi bugünde yalnız mutsuz geciyor esim olack adamin dediklerinden sonra zaten bir beklentim yok disari cıktim cocugumla gezdim alisveris yapaym dedim hicbir sey icimden gelmedi takmcm kafama diyrm ama yine de takiliyor mutsuz ediyor hep bu günlerde oluyor nedense yarin bir gun hicbir sey olmamis gibi geleck biliyrm ama istemyrm o kadar yalnızm ki evli olup da bunu yasamak daha da zormus .

4 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Nice mutlu yıllara kuzumm boşver yapaj yaptigi ile kalsin sana tavsiyem cekme oylelerini mutluluguna bak
(1,399 puan) tarafından
Ayrilamyrm ayni evdede mutluluguma bakamiyrm gordukce sinirlerim bozuluyor zaten ayri takiliyrm evin icinde ama cok zor gercekten tesekkur ederim
(963 puan) tarafından
Sormasi ayip ozel degilse neden ayrilamiyosunuz
(1,399 puan) tarafından
Ailem arkamda degil iki kucuk cocuk var ve guzel ayrilabilecek biri degil cocuklar arada kotu olacak
(963 puan) tarafından
Canim inan bazen cocuklar icin cekilmiyor Allah yardimcin olsun ama eger bi yolunu bulursan çekme
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyiki dogmussun canim benim kendin kendine deger ver evladinla vakit gecir ayrica ozel degilse neden bukadar sorun var ve neden hep yanlizsin
(14,291 puan) tarafından
Bende bunları merak ettim
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ayyy aynı ben sabah ki postuma bak çocuklarımız bize yeter 
(1,399 puan) tarafından
Cok kötü oluyor insan benim farklı sorunlar da var tabi.Valla gittim kendime kucuk pasta aldim oturdum hepsini yedim bir güzel .
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bu günlerde yanlız olmak zor ama sen kafaya takma kuzum boşver biz varız ☺

Iyiki doğdun nice senelere sevdiklerinle hep beraber inşallah ❣❤❣❤❣
(1,399 puan) tarafından
Zaten burası olmasa siz olmsnz icime ata ata patlaycgm .Tesekkur edrim canm Allah razi olsun .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 282 göst.
28 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
18 cevap 755 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,755 soru

24,481,969 cevap

357,008 kullanıcı