Kızlar bu adamın sorularına yorumlarına cevap vermeyin. Biz bayan sanıp yardımcı olmuşuz . Dün de bir post açmış bunaldım diye. Eşim yemeklerimi beğenmiyor napsam diye. Dikkat edin. Sorusunu gizledi ****** herif
Sanmiyorum sisi nin erkek olduğunu sorduğu sorular normal gayet
E nerden anladiniz
Yaa deli mi ne dun bende görmüstüm sorusunu kök yesin yazmis bi de bi cevaba:)) psikolojisi bozuk manyak
Ya ben gizledim soruyu. Engelleme fln ben yapamiyorum o yzden admine bildirdim o yapar gereğini mutlaka.
Bnde gördüm canim sapik adam bnde gönderiyi aradim bulamadim
Bende gördüm Furkan falan lı bi soruydu o demi
Ya Nursu❤️Eymen adlı kullanıcı kullanıyormuş o hesabı. O kişi de erkek. Dikkatli olun kızlar. Bir de dalga geçiyor bizle. Beddua ederiz tabi manyak msn sen. Öyle post acmissin dua et gizlediker yoksa linç olmuştun. Erkeksin sende belli. İşin gücün yok mu senin. Burda hamile bayanlar anneler var. Ne kadar ayıp ya. Ne yazdığına bakın hele. Mavikottaaa yazdı okumayanalra diyorum. Yorum çok yaptım diye kısıtlandı şuan.
Onu savunan şahıs da sen de erkek olabilirsin valla senden de kıl kaptim
Aaa gercektn mi. O postu gormedm bnn.
2 dakika girmiyorum siteye ne entrikalar ne oyunlar neler neler oluyor arkadaş:D
Anaaammmm bi gün gelmedim kıyametler kopmuş neler olmuş böyleee :)
Evet gördüm işi gücü yok demekki gerizekalı sapik gözleri kör olur inşallah bidaha tlfna bakamaz
Bulamadim adami baktimda
Nolmus kiz cok geri kalmisim olaylardan
410,711 soru
12,358,006 cevap
41,212 kullanıcı