0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar normalde böyle hurafeleri hiç takmam ama kaç gündür herkes üzerime gidiyor hamileyim bayramda gidemedigim icin bayramdan  sonra dedemle kardesimin mezarına gittim dua ettim yüzümede sürdüm elimi ordan eltim kac gündür yok cocukta tekke beni olacak gorürsün felan deyip duruyor eşimede demis esimde üstelemedi ama cıkar mı dedi ben ne bileyim inanmıyorum öyle seylere dedim esimde cıkarsada allahtan bosver takma kafana dedi ama sürekli aynı konu iki uc gundür hurafe mi gercek mi onu da bilmiyorum arastirdim oyle bisey yok sanirsam

14 Cevaplar

0 oy
(2,460 puan) tarafından
Tekke beni ne oluyor? Ben de kızıma hamileyken gittim dedemin mezarına. Hiçbir şey olmadı çok sükür
(590 puan) tarafından
Canım bende tam bilmiyorumda şu büyük siyah benler galiba yüze yaygın olan
(2,460 puan) tarafından
He yok canım ya alakası yok. Kızımın yüzünde 1 tane bile ben yok :)
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ya inanmayın böyle şeylere insanların ailesi o kadar hamileyken vefat ediyor hemen hemen her gün mezara gidiyorlar yeni olduğu için hiç etrafımda öyle bir izi olan çocuğa rast gelmedim 
(590 puan) tarafından
Ya bende inanmıyorum normalde ama o kadar uste gelince insanin ister istemez psikolojisini etkiliyor
(4,692 puan) tarafından
Yok kuzum ya bana da ciğere elledim diye hamilelikte çok dediler kesin çıkacak nasıl ellersin falan filan çok korktum Allah'a şükür oğlumun hiç bir yerinde doğum lekesi yok
0 oy
tarafından
Ben gebeliğimden beri en az 20 defa gittim ağzım yüzüm yamulmadı ölüden deği diriden kork bacım ahajajja
(590 puan) tarafından
Kız normalde hic inanmam kadın diye diye psikolojimi bozdu
tarafından
Aman takma de ölüleri görüyorum yarın senin öleceğini dediler de
0 oy
(135,886 puan) tarafından
Tekke beni neymis ki hurafe kiz cikmaz oyle bisi
(590 puan) tarafından
Bende cikacagini sanmiyorumda iste insanlarin bilmedigi yok sukur
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Tekke beni neymiş daha neler duycaz ben gittim 1 defa hiç biseyde olmadı çok şükür inanma söylesin dursunlar
(590 puan) tarafından
Inanmiyorum zatende o kadar inandırmaya calısıyorlar ki canım :D
0 oy
tarafından
Tekke beni ne ya güldüm ne yalan söyleyeyim :)
(590 puan) tarafından
Kız ne bileyim bende bilmiyorum şu yüze yayilan ben oluyormuş ya dogum lekesi gibi oymus galiba
tarafından
Valla canım inanma onlara kalırsa her şey leke yapıyor :)
0 oy
tarafından
At yalanını skeyim inananı eltine aynen bunu de :)
(590 puan) tarafından
Aynen boyle dicem bacım valla icimi ferahlattiniz :D
tarafından
İnsanlarin içinin bkundan gına geldi artik bu fesatlari porçözle yikayacam anca çözülür pislikleri.
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Canım ben annemi 5aylık hamileyken kaybettim cenazesine de gittim .Sonra defalarca mezarına da gittim elimi de sürdüm .Çok şükür oğlumda hiçbirşey yok oğlum şimdi 22aylık.İnanma
(590 puan) tarafından
Basin sagolsun canım bende inandığımdan degilde iste o kadar cok konu donunce boyle bisey cidden var mi diye merak ettim yani
(7,929 puan) tarafından
teşekkür ederim sizler sağolun
yok canım öyle bişey için rahat olsun
0 oy
tarafından
Yok bacım ilk defa duydum boşver inanma takma kafana şöyle şeyleri 
(590 puan) tarafından
Kız o kadar cok soylediler ki valla psikolojim bozuldu
0 oy
(12,832 puan) tarafından
Bende şehidin mezarı yanından geçersen elini herhangi biryerine sürersen orda leke olur diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Hamileyken babamın mezarına gittim ben öyle bişi olmadı kızımda 
(590 puan) tarafından
Başın sagolsun canım olacağından degilde iste eskilerin uydurması olursada rabbimin vergisi canım
(12,832 puan) tarafından
Saol canım allah razı olsun
0 oy
(913 puan) tarafından
Ben de gittim hamileyken hiç bir şeycik de olmadı . İçini ferah tut canım . 
0 oy
tarafından
Giden kişi mezarlığa üzülür orda bebeğine yada kendisine bir şey olur diye ondan gitmeyin diyorlar inanma tekkeye falan Allah korursun 
0 oy
(7,020 puan) tarafından
Ilk defa duydum o neymiş kız tövbe tövbe iyice saçmalamışlar takılma boşver yoktur öyle birşey bende gittim bayramda ne olacak sanki 
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Ay yok tabiki de öyle bisey ya 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
22 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 383 göst.
19 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
52 cevap 922 göst.