Bende öyle hastasıyız dedeeeeee kız şaka bi yana nazara geliyosunuz dur oku bol bol. Bide kimi bebek aşırı miz miz oluyo örnek olarak benim kizim 8 aylık hala daha yere koyamam yirtiyo kendini. Bazen ne yemek ne şu ne iş arada bi sabrım tukeniyo tabi
Ben de bu ara cok kızıyorum ya sonra da kendime kızıyorum el kadar bebek bi derdi olmasa zaten uslu durur diye ama napiyim elimde olmuyor bazen keske hic kızmasam ama olmuyo iste
Bende aynıyım canım malesef çok ağladığı zamanlar gerçi uyanikken hep ağlar durumda ) çok sabırlı olmaya gayret ediyorum ama bende aciz bir kulum bazen çok kötü oluyorum dün oturup oglusla karşılıklı hıçkıra hıçkıra agladim) bizi öyle görünce eşim bugün gezdirdi bir kere çıt çıkmadı ufacık lar nasıl oynatıyorlar RABBİMin gücüne çok gider diye çok korkuyorum ama mevlam aciz kulunun gönlünü yüreğini çok iyi biliyor azıcık ağlamaları azalsa yeminle 10 çocuğa gene bakarım ALLAH yardımcımız olsun canım emzirmesem ilaç kullanmayı bile düşünüyorum ben yıprandıkca oğluma yetemez yetememekten çok korkuyorum cunku Rabbim evlatlarimiza uzun ömürler versin güzel ahlak nasip etsin çok çok amin
Ben tam kızacak oluyorum sonra derdin olmasa ağlamazsın oyy annemm diye sarılıyorum kızmıyorum öyle yapınca
Öpüyorum öyle zamanlarda. Bütün stresim sinirim geciyo
1,494,010 soru
24,409,064 cevap
350,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın