0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar haftaya salı dogurucam Allah'ın izniyle rüyamda mememden süt geldiğini gördüm iyi bişey mi galiba düşünmekten de görmüş olabilirim çok korkuyorum ya emzirirken mememin acimasindan emziren kadınlar beni korkuttular baya goyuslerim de baya hassas ya süt te gelmezse veya geldi diyelim ben acaba meme ağrısına dayabilecekmyim vücudum o kadar hassas ki kullanabileceğim bişey varmı acaba ilk gebeliğim bu arada

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürekli düsunuyorsan  o yüzden görmüşsündür canım ama rüyada  anne sütü görmek bolluk bereket anlamına  gelir
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Bende görmüştüm hamileyken böyle rüya aklımız hep bebekte doğumda o yüzden görüyoruz kötü birşeyle karşılaşmadım şükür
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Düşündüğün için rüyana geliyor 
0 oy
(62 puan) tarafından
sağ gögsumden sut geldiğini görmuştum ruyamda cok fazla geliyodu alakasi yoktur belki ama oğlum dogunca sağ gögsum cok yara oldu 2 ayda iyilesti duzgun veremedim.sanirm sağ gogsumu ondan oldu diye düşunuyorm
0 oy
tarafından
Doğumdan bi kaç hafta önce zeytinyağıyla ya da yara kremleriyle masaj yapıyolarmış yara olmaması için. Bilseydim bende yapardım 2.5 ay çektim daha yeni iyleşti yarası. 
tarafından
Ağrı olmaması için zeytinyağı iyi gelir mi peki
tarafından
Ayva çekirdeği jeli daha iyi oluyomuş canım onu kullan istersen.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.

410,335 soru

12,340,182 cevap

39,583 kullanıcı

Kategoriler