0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ay çok mutluyum iç dış sildim bitti sabah 9 da başladım bu saate kadar sildim ama sonunda bitti raf örtüsü de serdim sürekli sürekli 2 çocukla yapamıyorum güzelce sildim bitti valla kışa kadar ellemem çok yorucu :ninja:

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende niyetliyim de silmeye üşeniyorum xjfmf
tarafından
Kak kız soğan doğra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla iyi btrmissin kız benm mutfak temlzigim 2 gün sürdü eşim le kestik örtülerini felan hatta ona rağmen. Güle güle kullan
tarafından
Mutfak btmeden temzlk btti gbi hssetmiyirm :)
tarafından
İyikide sabahtan yaptım bitirdim ablam aradı hemşire bana kan uyuşmazlığı iğnesini falan sordu, akşam seni Arıcam annem babamla ilgili dedi yüreğime Pat diye birşey düştü Ayrılma aşamasındalar ahhh evlenmiş olsamda çok sarstı bu durum beni
tarafından
Yaa  Allah hayırlısını versin :(
tarafından
Amin canım, bende 22 yaşındayım hala o evde olsaydım bekar olarak kafayı yerdim, hep bu sorunlar yüzünden 18 imde evlendim
tarafından
Mutluysan sknti yok canm yağmurdan kaçarken doluya tutulmadysan genelde öyle oluyoya
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Ayy ben tüm temizliğimi yaptım bulantılar başlayınca mutfak kaldı o kadar gözüme batıyor ki anlatamam ama azcık bile dermanim yok.  Ellerine sağlık senin de. Biri mutfağımı  temizledim diyince ben bile seviniyorum ☺️
(3,694 puan) tarafından
Böyle bir durumda ne denir bilemedim canım rabbim yardımcınız olsun
tarafından
Amin canım, bende 22 yaşındayım hala o evde olsaydım bekar olarak kafayı yerdim, hep bu sorunlar yüzünden 18 imde evlendim
(3,694 puan) tarafından
Yaşıtız  ☺️ ben de 18imde  aile icindeki huzursuzluklar yuzunden evlendim şükür ki pişman degilim.
tarafından
Bende pişman değilim ama düşünsene 18 yaşındaki biri anne babasının dizinin üstünde uyuması lazımdı biz evdeki huzursuzluklar yüzünden evlenmek zorunda kaldık, ben gezim 22 yaşında biraz daha hayat yaşayim gün görseydik şimdi 2 çocukla ev temizliği yapıyoruz :/
(3,694 puan) tarafından
Ah canım benim annem yok babam da vardan yok  evde üvey anne falan filan işte bugünümüze bin şükür her serde bi hayır vardır öyle düşün
0 oy
(345 puan) tarafından

Sen bitirmişken şu garip kadının mutfak dolabınada el atıver kız hamile halimle yapamiyorum:D

tarafından
Bende sezeryan oldum benim 38+3 e gün vermişti bide ne görim 37 haftada akşam kanama geldi doktora gittim sezeryana aldı hiç korkulacak bişey yok güzel geçiyor ama doğumdan sonrası çok çok az ağrılı oluyor düz oturup düz kalkma canın acır biri elinden tutsun dik kalkmaya çalış canım
tarafından
Tamam canım teşekkürler umarım benim ki erken gelmez 1 Haziran da doktorum gün verdi hazırlıklarımı tamamlayamadim çünkü yani çok az kaldı belden mi oldun genel mi
tarafından
Benimki 10 gün önceden geldi canım hiç belli olmuyor işte tam 37 di :) şimdi Genelini Belden yapıyorlar canım bayıltmak riskli benim iki çocuğumu da doktor belden yaptı, belden daha kolay bayilinca uyanmak zor oluyor
tarafından
Neden erken geldi ki canim nişanın mi geldi veya acilman sancin mi vardi
tarafından
Kanama neden oldu kendini yormusmuydun
0 oy
tarafından

Darısı başıma bu ara mevlam hayıra saldım çayıra yaşıyoruz:D

tarafından
Bende öyleydim aman temizlik yaptım heryeri ama 2 gün sonra yine aynı olur
tarafından
Bence hiç yapmayalım jssjsjsjsjs
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Bize ne zaman geliyorsun :D
(14,159 puan) tarafından
Nedeeennnnn ne güzel dolaplarina bak mutlu ol işte
tarafından
Kendi evimde yemin ederim sinir stres içinde kaldım annem babam ayrılma aşamasında, memlekete gidince ben hangi eve gidecem bu 45 yaşındalar ama ayrılma beni çok sarstı, bende 22 yaşındayım hala o evde olsaydım bekar olarak kafayı yerdim, hep bu sorunlar yüzünden 18 imde evlendim
(14,159 puan) tarafından
Benim annem babamda ayri başta çok zor ama alışıyor insan zaten insanoğlu neye alismiyor ki
tarafından
Çocuklarımda aynı şeyi yaşamasın diye kocamla kötü olmamaya çalışıyorum, mutlu huzurlu ailede büyüsünler diye valla hep pozitifim evin içinde çıt çıkmasına izin vermiyorum artık
(14,159 puan) tarafından
Doğru olan da bu zaten oğlum 1 yaşında daha yanında tartismisligimiz yok cocuklar böyle şeylere şahit olmamalı
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Ne güzel yapmissin en zahmetli şey mutfak dolabidir bende silicem bi iki güne 
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim geçen kardeşlerim temizlemişti memleketten gelince Allah razı olsun tek bebekle yapamıyorum ben 2 taneyle Allah yardım etsin çok zoor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 685 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.