Kayınvalidemle alt üst oturuyoruz her dışarı da işi olduğunda eşimi arıyor ki yaşlı da değil annemden genç çok küçük evlenmiş çünkü her neyse akşam olur tam yemek yiyeceğiz marketten eksik alınacak bizi götür hafta sonu bizi AVM ye bırak ya da çarşıya bırak birlikte plan yaptık mesela yine iş çıktı ben evdeyim şimdi gitti eşim onlarla nasıl dile getireyim bunu
Esinin bunun farkında olması gerekiyor. Mesela anne benimle bi isiniz varmi yoksa eşimle gezecegiz demesi lazim
Canım valla akıl vermek zor böyle şeylerde yapıcı olmak gerekiyor vur kır parçala yaparak hiç birşey çözülmüyor. Bizim de aynıydı ikide birde eşimi köye çağırırlardı ama ben eşime söyledim bizim işimiz varken gidemezsin diye. Çünkü bende annem biyere gideceği zaman kalkar götürürüm arabam var ehliyetim var aşırı tepki göstersem oda bana gösterebilirdi. Allah yardımcın olsun önce eşinle konuşmayı dene baktin olmuyor uygun bir dille kayinvalidenle konuş bence.
Eşin hayir demeyi öğrenmeli. Hayir demek istemiyosa en azindan ertelemeli. Yemegimi yedikten sonra hallederiz disardayz dönünce gelirin suan isim var diyebilmeli.
Bunu eşinin farketmesi lazm. Sen al karışna konuş aynı buraya yazdığın givi
ay ne kadar kötü öyle ya eşinin bunu farkına vardı gerek canım şöyle güzel bir dille
Bnm gibi cırla. Anlamıyorlar sustukça başına kalkıyorlar. Eşine açık açık söyle. Anlamazsa ailesine söyle. Ben yaptım şimdi çağıramıyorlar
Bıraksın ne olacak ki ama ama birkaç geri gelsin ancak bırakmakta diye gidip saatlerce orda duruyorsa bilemem .Size olan yaptığınızda bize şuraya gideceğiz giderken sizi bırakalım siz dönüşte taksi ile yada dolmuşla dönün olur mu bizim planımız var deyin güzelce bunkadsr basit
Yahu surda bir kac sene sonra yaşayacaklar mi belli değil üstelik bu yasına kadar getirmişler bu mu zorunuza gidiyor yazık ya
1,498,698 soru
24,481,067 cevap
356,799 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın