Ay kizlar bugün akşam üstü eşim bana araba sürmeyi öğretti daha doğrusu çalıştı adama azıcık cinnet geçirttim
Çok heycan yaptım resmen yüzüm gözüm ateş içinde kaldı bide yaylaya ciktik orda öğretti ay ne zormuş ya ilk baya yapamadım ama sonra bana bıraktı arabayı güzel sürdüm
Bana moral verin ya yapabilir miyim ilk sizde de öyle oldumu aşırı heyecan yaptim ya
Vereceğiniz tavsiyelere de açığım şöferrr hatunlar
Heyecan çok yaapma kız araba sürmeden kolayı Yok..ilk için normal veriyorm taktiği yaz bunu gerçi araba manuel mi otomatik mi şimdi bu önemli ona göre taktik verecm
Ben araba aldım kendime ama sürmeyi bilmiyordum sadece ehliyet alırken.. babam beni 1 2 gun öğretti 1 günde geri gitmeyi park.etmeyi öğretim. Ondan sonraki gün ben tek başıma işe gittim geldim eve evimiz cadde ustu ve heryer araba babami aradım park edemem ben acemiyim diye adam telefonu kapamış ee iş başa düşüncede bir şekilde park ettim.. o oldu şimdi valla iyi şoförün diyebilirim eşimden çok ben kullanıyorum
Yapabilirsin canm ayni sekilde bende dusunuyodum istanbul trafiginr cikiyorm düşün
1,491,359 soru
24,370,557 cevap
347,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın