0 oy
938 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10 puan) tarafından

Bugün biri geldi komşum diyor ortada bi şey gözükmüyor eşyan mutfagım büyük dolapta çok ortada bir şey sevmiyorum her şeyi kapalı yerde seviyorum eşyam yokmuş gibi hareket etti canımı sıktı bende açtım her şeyi gösterdim kapakları kabalık mı ettim sonra utandım alay eder gibi söyledi bende gözüne soktum 

image

image

33 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Keşke böyle mutfağım olsa :'( tertemiz düzenli duruyor. Benm tezgahta iyice kurcalasam anamı bile bulurum :D

(9,625 puan) tarafından
Daha ikinci karnımda ☺☺☺  zaten bu çocukların oluşu da gümbürtüye gitti cok sade oldular artık giysem de bi ise yaramaz olan oldu dogurcam yakında:))) doğduktan sonra da nefes almaya caktim kalırsa giycem insallah qfgajsjsj
tarafından
:D ayy yerim o karnındakinin ellerini ayaklarını. Allah bağışlasın inşallah :)
(9,625 puan) tarafından
Amiiiin cok teşekkür ederim canım benim Rabbim herkesin evladını bağışlasın insallah ❤ iste diyorum ya her sene bitane doğuruyorum Allah sonumu hayır etsin inşallah ☺☺☺
tarafından
Allah seni emi yaaa çok güldüm gece gece :D Allah da seni güldürsün
(9,625 puan) tarafından
Mutluluğun hic eksik olmasın insallah ❤☺
-Reklam-
+3 oy
(5,727 puan) tarafından
İlla ortaligi karıştırıcı bir mikser olacak.. Allah olmayanlara versin herkesin kndi zevki ona ne
(10 puan) tarafından
Aynen canım dili olan konuşur
+1 oy
(619 puan) tarafından
Ay en guzeli ya tertemiz ve cok sade duruyor. Ben tencere yikamazsam sepeti bile kaldırıyorum. Mutfağın baya gelişmiş. Komşunda hak etmiştir üzülme 
(10 puan) tarafından
Saol canım daha daha güzelleri sizin olsun
(619 puan) tarafından
Saol canim
+1 oy
tarafından
Gayet gûzel mutfağın.Aynı benim kafadasın bende sevmem tezgahta eşya
(10 puan) tarafından
Saol canım dolabı açıp çıkarması zor degil zaten kafam rahat ortada kirleniyor illa
tarafından
Evet yaa bende òyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Ama gerçekten çok boş :) belki böyle seviyorsun ola bilir 
(10 puan) tarafından
Canım fırın robot tost makinesi ısıtıcı ıvır zıvır dolap içinde hep falan kapaklı yerinde özellikle öyle istedik taşındıgımızda
tarafından
Anladım canım ben çok severim elimin önünde baharatlı olmasını zırt pırt açamam dolabı
(10 puan) tarafından
Ocagın yanında var ortada zaten gerisi de hemen yanında dolapta canım
tarafından
Aynı l şekli benimde tezgahım var çok seviyorum dolu eşya :D
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bosver be kzuum bn cok seviyorm bos sade evleri temiz duryo.
0 oy
tarafından
Keskeee mutfağım bu kadar büyük olsa ama canm gerçekten biraz sade duruyor tezgahın üzerine bir kaç birşey alabilirsin :)
(10 puan) tarafından
Canım var zaten de hepsi fişini bile dolap içine koydurduk biraz takıntılıyım sürekli tezgah siliyorum elime degsin istemem
tarafından
Kizzz bende öyleyim ama dolabım olamdigindan tezgahimda yer yok haklısın çok zorlanıyorum silerken her bulaşık yıkarken tezgahı boşaltır ozonlar yerleştirim
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Mutfağın güzel canm benimde toplasan 4 tane dolabım var eşyalarım tikis tikis yaaa
(10 puan) tarafından
Daha geniş güzeli senin olsun canım
(1,603 puan) tarafından
Mutfağım çok güzel ve geniş ev sahibi hangi akılla 4 tane dolap yapmış bilmiyorum
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bana göre de baya boş hiç kullanılmıyor gibi. Ben severim bı ekmek sepeti cahve şeker kavanozu meyvelik  kaşıklık çiçek faln  tercih meselesi tabiki
(10 puan) tarafından
Aynen öyle canım tercih şükür her şeyim var
0 oy
(590 puan) tarafından
Ya ne guzel kocaman birsuru mutfak dolabi benimde mutfagim buyuk ama akla hizmet kucucuk dolabim var bence cok guzel duruyor kalabalik yok oh mis gibi
(10 puan) tarafından
Saol canım belki yapma çiçek falan alıp koyarım süs diye her şeyim var zaten
0 oy
tarafından
Boş ve sade duruyor, ama çok hos ne güzel geniş 
0 oy
(82 puan) tarafından
Ayyy böyle dolabım büyük mutfagım olsun bırak boş olsun ya  benim hemen hemen herşeyim ortada kalabalık görünüo 12 kişilik yemek takımım da dolaba sıgmadı hatta biz ne yapak sen gönlünce kullan inşallah sana nasip olsun boşver fesat olanı

(10 puan) tarafından
Bende bu evde rahat ettim valla bir önceki evim mutfagım avuç içi gibiydi sırf bu yüzden taşındım ve ortada bir şey bırkamyacam dedim
(82 puan) tarafından
Benim kendi evim taşınamam ama en azından ilerde kendime alan yaptırırım
0 oy
tarafından
ay ne guzel bombos iste tezgah ustuny bos bos doldurmadindan demistir.. keske benmkide boyle han gibi olsa
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ayyy maşallah hep özendiğim mutfak..bende sevmem tezgah üstü eşyaları ama dolapların senin ki gibi çok değil.. illa  koyuluyor onlara bile gıcık okuyorumm.bu arada az bile yapmışsın  komşuna )))
(10 puan) tarafından
Saol canım daha güzeli senin olsunkalp kırmam ama görmek istedi gözüne soktum
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın,benim de herşeyim dolabın içinde sadece tuzluk var ocağın yanında,içim açıliyor valla tezgahimi boş ve toplu gördükçe
(10 puan) tarafından
Aynen canım hoşuma gidiyor bulaşıklık bile beni rahatsız ediyor bazen
0 oy
(4,156 puan) tarafından
Valla şu  her seyi tezgaha yiğanlar ve orda is yapabilenlere şaşıyorum  ben... en iyisi bos tezgah ohhh misss... o.laf ederken dusunmediyse sen de düşünme  bosver iyi etmişsin. 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Tam aradığım mutfak valla kendi dağınıklığına baksın bence. 
(10 puan) tarafından
Ne bileyim ne düşüncesi var kendi evi pis bana laf söylüyor
(13,316 puan) tarafından
Boşver kuzum o temizliği kıskanmış belli
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Gayet seda ve hoş bi mutfak boşver takma 
0 oy
(73 puan) tarafından
Baharatlık takımı oluyor ya varsa koyabilirsin
0 oy
(12,693 puan) tarafından
En sevdiğim mutfak tipi tezgah üstü boş aah ah keşşşşke benim olsa:) 
(10 puan) tarafından
Olur inşallah canım saol

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 456 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 352 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,881 puan) tarafından soruldu

404,784 soru

12,125,715 cevap

36,484 kullanıcı

...