0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tayinler byarin açıklanir mi ben resmen yemeden içmeden kesildim ağzıma bişey alamıyorum psikolojik olarak etkilendim nefesim daralıyor kendimi kötü hissediyorum geçen cuma sandım olmadı gittim kaynanaya vakit geçsin diye bugün dayanamadm eve geldim ama hiç umudum yok kocamda neredeyse bir sene oldu görmedim kafayı yicem artık ya ne biçim bir sistem bıktım artık yeter ya

Kocama hasretim ya resmen kokusunu unuttum o kadar berbat bişey ki anlatılmaz

12 Cevaplar

0 oy
(1,632 puan) tarafından
Asker eşi mi sin canm
tarafından
Eşim çocuk olduktan sonra soğudu şuan iki yaşında iki senedir görmüyor kokusuna hasret evlendik birbirimizi görmedik direk göreve gitti 4 yıldır böyle para için çekilecek dert değil
tarafından
Amin inşallah cnm çok çok zor sende asker eşimisn
(1,632 puan) tarafından
Yok canm ben asker eşi deglm ama bilirim nasl olduğunu hem arkadaşımın eşi asker hemde kuzenim
tarafından
Hmmm.. Allah ayırmasın cnm çok zor
(1,632 puan) tarafından
Amin inşallah canm sağol sizi de Allah ayırmasın
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Senin için hayırlısı olsun inşallah canım 
tarafından
Amin cnm inşaallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bu askerler ailesinden çocuğundan uzak bizim için hayatlarını tehlikeye atarlar. Asker polise kötü gözle bakanlar olur allah onları bildiği gibi yapsn.  Çok üzüldüm canm ya allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 
tarafından
Ahhh canım sorma kör cahiller genelde para düşkünü olanlar böyle nankörlük ediyor aşağıda biride boş konuşmuşda biz bunlar için sıkıntı çekiyorz umarım aynı kaderi yaşarlar Allah büyük
tarafından
Yaşamayan ne bilsin.  Konuşurlar cnm boşver
0 oy
tarafından
Hiç söyleme canım tetikte bekliyorum resmen bugün için soylenti var ama büyük ihtimal balon haberdir son 4 5 yıldır haziranda açıklanmis bu sene de haZiranin ilk haftası açıklanır bence bı belli olsaydı delirdik artik
tarafından
Herkes öyle diyordu ben bir ümit belki dedim ama olmadı sinirden ağladım birde
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Allah kovuşdursun canim ya okurken ben bile kotu oldum
tarafından
Amin cnm inşallah Allah razı olsun
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Görevi ne biz batidayiz ama ewe gene gelemiyor. Pekte önemli değil tayin yeri aslında gelmeyince gelemiyorlar
tarafından
Ulaştırma uzm.
Böyle değince korkuyorum açıkçası bütün psikolojim alt üst oldu yemeden kesildim
(9,235 puan) tarafından
Kırklareli ndeyim canım biz batininda batışı düşün artık halimi.
tarafından
Deme kizzzz
0 oy
(544 puan) tarafından
Tayinler açıklanmaya başladı ki en geç 27sine kadar öğrenmiş olmalıydınız eşinin görevi ne canım piyade mi jandarma mi 
tarafından
KKK açıklanmadı jandarma aciklandi
(544 puan) tarafından
Piyadeyse öyledir ozaman aynen
0 oy
tarafından
Seninki demi  askeri personel  bende kocamin kokusunu  özledimmm  valla
tarafından
Evet cnm asker eşiyim neredeyse 10 ay oldu geçen sene Ağustosta gitti :/
tarafından
Doğu görevimi kuzum benim eşim 5 ay yurt disinda  5 ay Ankara da oluyor seninki sözleşmeli er mi
0 oy
(426 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım. 
tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm, Allah tez vakitte kavuştursun. 
tarafından
Amin cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Valla evlenirken biliyordunuz mesleğini o dönem para daha cazip geldi demek şimdi usandım sıkıldım demek bana saçma geliyor 
tarafından
Sen eşinin maddiyatina bakarak evlendin sanırım ondan böyle boş boş konuşman o kadar boşsun kiii sevip evlendiniz cefasina katlan diyeceğine parası cazip geldi diyorsun eşimin maaşını nişanlıyken kendi söyledi tabii senin gibi maddiyata bakmadığın için sormaya gerek duymadım. Senin gibi bu kafada olanlar maddiyata bakar herşey para degil.biraz geliştir kendini
Birde saçma gelen postlari okumayi ver bize yazk
(9,235 puan) tarafından
O nasıl bir yorum ya.burda sıkıntıları anlatıyor kadınlar biride ben.herkes paraci demek nedir ya. Bak benim maaşım esiminkinden yüksekti ewlendim ewden çalışıyorum maaş yarıya düştü proje bulursam kazanıyorum Dünya para üzerine değildir sevgi içindir.
0 oy
tarafından
Allah en kısa zamanda kavuştursun
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 581 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 872 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 800 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde gryffindorlu.biri (301 puan) tarafından soruldu

414,048 soru

12,461,804 cevap

46,743 kullanıcı

Kategoriler

...