Sırf oğlum bu okula gitsin diye başka semtten buraya geldim ama yinede evim okula yakın değil bulamadık yakın ev. Sınıfı öğretmeni belli ama yarın okul var mı yokmu belli değil yahu instagrami Facebook u hiç biseyi yok bi İnternet sitesi var hiç bi halt yazmıyor en ufak bilgi yok yarinla ilgili. 4 gündür okulu aradık bi allahin kulu açmadı. Neyse dedim pazar günü kesin grup açılıp bilgi verilir o da olmadı bugün s*****gibi evde durdum gidip keşke baksaydım okulun kapısında falan yazı var mı diye ama Allah var grup açılır diye durdum en çok. Yakınımız da ki okul yarın açılıyor grupları kuruldu yine birkaç arkadaşım farklı okula giden grupları açılmış ve okulları perşembe günüymüş ben hiç bisey bilmiyorum yarın sabah gideyim diyorum ama okul tam gün gideceği eğer varsa bu hafta saat kaçta gidilir ki sabah 8 gibi falan mı gitsem bilemiyorum. Aşırı strese girdim yani bi bilgilendirme yayinlamak bi okul icin bu kadar mı zor Allah aşkına hiç mi evi uzak çocukları düşünmez insan yahu en azından telefona bakın koskoca okulda bi tane görevli olmaz mı çarşamba gününden beri ama enayilik benim tabi gitmedim kurulur kesin grup dedim cahillik işte.