0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından

Bir onceki postuma guzel dileklerde bulanan herkese cok ama cok tesekkur ederim. Yarim saat once doktorum cagirdi nobeti bitiyomus gitmeden bakayim dedi alttan muayene etti ve kurtaja aldi hic parca filan dusurmedim kanamam artmisti kurtaja aldi hemen uyusturdu ve 5 dakika sürdü yani birde 11 haftalik bebekti nasil oldu anlamadim diger kurtajomda 6 haftalikti ve dusuk yapmistik sadece parca alincakti 45 dakika kadar surmustu ve cok kan kaybetmistim cok sukur korktugum gbi ilk yasadiklarim gibi olmadi. Bugun taburcu olucam kanamami takip ediyorum artarsa bildircem 10 gun sonra kontrolum var ve gebe kalmam yasaklandi. 2 sene boyunca. Herkese cok tesekkur ederim hasranede yalnizdim kurtaj yapilirsa kaynanami cagircaktim ama suan cok iyiyim gerek kalmadi sizlerle konusmakta rahatlatti tekrar cok saolun <3

5 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin 
(10 puan) tarafından
Saol kuzum amin
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Çok şükür geçmiş olsun önemli olan sağlığınız atlatmışsiniz
(10 puan) tarafından
Evet kuzum uzulmuyorum nasip cok saol
0 oy
(29,589 puan) tarafından

Geçmiş olsun sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim

(10 puan) tarafından
Amin canim saol
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun doktorun tedavsiyelerini mutlaka dinle Allah seninde kucağını doldursun 
(10 puan) tarafından
Saol kuzum amin
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim Rabbim bir daha yaşatmasın
(10 puan) tarafından
Saol canim amin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 700 göst.
7 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,801 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,618 soru

23,638,311 cevap

307,786 kullanıcı

...