0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar belki bilen bilir.Ozel Vitale kadın doğuma gidiyorum.bilgi vermiyorlar.doğum zamanı ücret diyorlarmış.ek sıkıntılar falan olsa o zaman ekleme oluyormuş.tahminen kaç olur ki acaba bilen var mı ya da özele giden Antalya'da 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi hastane olduğunu Google yazın yardım hatları müşteri hizmetleri var hani arayıp sorun ben öyle öğreniyorum 
tarafından
Aa oglaklari severim :D ben de yengeç.ya bı ara doktor bana sende sosyal fobi var demişti ondan böyleyim herhalde.ben de bı ara ise girdim bir yere orda açılmıştım herkesle muhabbet gırgır şamata.sonradan bazı sıkıntılar yaşadım eve kapandım falan yine eski halime döndüm.hamilelikte daha betee oldum
tarafından
4 aylık gebeyim mülteci kampı gibi eşimin ailesi var ek olarak burada yaptığım boş lar artı telefonu açmadılar WhatsApp numaralarını buldum dönüş yaparlarsa bilgi vereceğim
tarafından
Ne güzel ya bunalıma girmezsin bari.ben hep yalnızım :D
tarafından
Tamam bacım
tarafından
Sosyal güvenceniz varsa:140
Yoksa :170
SeZeryan:3500 /4000
Normal Doğum :3000/35000
Dedi
-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
Vermek zorundalar muhasebesine git  gittiğinde orda yardımcı olurlar yada ara
tarafından
Ben de dedim bu ne sacmalikmis yani bilecez ki gidecez.muayeneye oraya gidiyorum bir de 2 aydır falan.orda yapmayı dusundugumu de söyledim vermeleri gerek yani belli fiyat.tamam ekstra biseyler olsa ek ücret olur da.en azından biliriz kafada bı fiyat olur
0 oy
tarafından
Bn snaa bilgi vereyim canm  normal 3000 sezeryan 3500
tarafından
Ay gerçekten mi.nasil memnun muydun sen.sanki biraz sert gibi geliyor bana dik konuşuyor gibi
tarafından
Bn doguma yakın sordum iki ay önce doğum yaptım gayet güzel geçti doğumum ilgilendiler odam temizdi sıkıntı yoktu  doktor da iyidi
tarafından
Çok sevindim.Allah bağışlasın.benim de az kaldı işte 2 hafta bakalım
tarafından
Sıkıntı yok canm kadın işinde iyi ben memnun kaldım
tarafından
Sağol canm darısı başına sezeryan olursan ağrın olunca hep iğne vurdur ağrı kesici bn öle yaptım çocuğun videosunu verdiler bna çok iyi geçti memnun kaldım sıkıntı yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 271 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 202 göst.

Kategoriler