0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından
Annemlere gidicez onlara sen bakicaksin diyor bikere bile kızım biseye ihtiyacın varmı hani biliyoruz zorlukta oldugunuzu biliyoruz senin ilk bebegin zorlandigin bisey varmı bakabiliyormusun demediler   ben niye bakıyorum Onlar zenginler  bikere bile kizima mama bez almadılar zorlukta olduğumuzu bile bile zoruma giidyor neden bakayım onlar benim kizima baktılar mi yatalak değiller bisey değiller ben zaten kizima zor bakıyorum bikere doğumuma bile gelmediler şuan bezi bitmiş alamıyorum bakayım kendi ailemden artik isticem onlar asla almazlar esimdede yok maaşı almadı  bana bi tane bile bisey takmadılar var olduğu halde gerçekten eşim bişeyleri goremiyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Anlamadım canım kaynananlarmı almıyorlar 
(133 puan) tarafından
Evet eşimde diyo bebek büyüsün annemlere sen bakicaksin ben niye bakiyim
(1,929 puan) tarafından
Sen mecbur değilsin senin çocuğuna değer vermeyen insanlara bakmaya sende kendi ailene hiç birşey aldırma kocan  gitsin babasından istesin yada ek iş yapsın
(133 puan) tarafından
Bide kızımın resimlerini paylaşıyorlar daha sınır oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aldırma ailene söyleme. Bırak annemgile sen bakacaksin diyeceğine bulsun bulustursun çocuğuna bez alsin..Asla onun sorumluluğu olan şeyleri ailene söyleme de aldırma da alirsalar da sakla canim. Sisiriyosunuz boyle boyle sonra afedersin de ediyorlar tam orta yerine 
(133 puan) tarafından
Arada bir görüntülü arıyorlar diyolar çocuğu şöyle tut yok sukadar mama verme sanane senmi aliyosun eşim gosteriyo bana kalsa asla
tarafından
Esin yokken de açma telefonlarını. O geldiği zaman kendi konuşsun sen işini hallet görünme bile. Tavrını koy valla yoksa yandın
(133 puan) tarafından
Koyuyorum bebeği görmek istiyolar bos bos seviyolar bende sokaktaki bebekleri severim bebeği kim sevmez kızımı göstermek istemiyorum ama işte esim
0 oy
tarafından
Ne kadar kacirirsan o kadar batarsin zamanında zat in birine sormuşlar çok ama çok zengin mis nasıl böyle zengin oldun diye Allah la yarışa girdim  ben ihtiyacı olana verdim Allah bana verdi sonunda yarışı o kazandı demis yani kendi evlatlarının bile elini tutmuyorlarsa size muhtaç olacağı zamanı bekle.. Allah yardımcın olsun
(133 puan) tarafından
Ben konuşmak dahi istemiyorum eşim zorluyo
tarafından
Konuş ama yabancı gbi huzurunu kaçırma büyüklük sende kalsin
(133 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zorla kızımı görmek istiyolar akrabalara ayıp olmasın diyede resimlerini paylasiyolar
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Bu adam lar neden bu kadar ***** lar ya bişey leri görmeleri için ne olması gerekiyor ki
0 oy
tarafından
Üzücü... çok şey birikmiş...
0 oy
(198 puan) tarafından
Ayy sanki ben yazmışım bunları aynısını yasıyorm bi bucuk gün manasız kaldı bebk asla kaynanam bişey almadı ne bana ne bebeğe ailem de almadı valla hiç te sormuyolar alalım mı diye
0 oy
(872 puan) tarafından
Başka emri varmıymış paşazadelerin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 840 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 689 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
7 cevap 679 göst.

410,143 soru

12,332,410 cevap

39,269 kullanıcı

Kategoriler

...