0 oy
454 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
3 aylık bebem var kendı anneme gidemıyorum yaşlılar hızmet bekliyorlar yemekmyapıyorum çay kahve bebek bakıyorum belım tutmuyor. Kaynanama gidemıuorum sureklı sütün yetmıyor çocuk aç sezeryan doğırmasaydın muhabbeti ediyor surejlı laf sokuyor. Kendım bebeğe çok zor bakıyorum sureklı mız mız. Kocam eve 9 10 da anca gelıyor okadar zor gelıyor ki artık çok bunaldım her akşam ağlıyorum bunalıyorım

13 Cevaplar

+3 oy
(12,776 puan) tarafından
Yaşlılar hizmet bekliyorlar lafini sevmiyorum ben anam olsun kayinbabam olsun gittigimde her isi yaparım  anam babam o benim gidince tabiki yapacağim elimden geleni öyle deme gene sen elinden geleni yap kaynanani da takma saygili sekilde sezeryan ile alakasi yok vs de 

Ha çok rahatsiz isen o zaman gitme cnm makesef cocuk oldu pandemi derken herkes ayni durumda
-Reklam-
+1 oy
(1,737 puan) tarafından
İlk bebekte oluyor boyle seyler lohusa depresyonu  darlamis sizi. Gececek cocuklu hayata alisinca gececek bende simdi 2 cocukla aksam 11 de gelecek esimi bekliyorum. Arkadaş edinmen gerek ufak capli sosyallesmen gerek dertlesebilecegin nazin gecen arkadaslarina git dök içini . 
+1 oy
tarafından

Yap kuzum ya nolucak annendir hizmet etmekle bişey olmaz sana. 

Ağla ağlamak istiyosan iyi gelir ama bunlara alışman lazım sorumluluk almak kolay değil.
Kaynananıda takma hatta lafın altında kalma cevabını ver ezdirme kendini. Görümcen varsa yardım iste evinin işinde yada kardeşin varsa temizliğe felan çağır ne bilim bunalmamak için kafanı dağıt komşuna git yada arkadaşına git yada onları davet et sohbet muhabbet iyi gelir.
(1 puan) tarafından
Görümcem eltım kardeşim kımsem yok arkadaşlarım da bekar çoğu ellerini ayaklarını çektıler bebek olınca çalısıyorlar corona bulastırırız bebeğe dıyorlar. Annem kaldı 1 hafta bende ymeek temizlik çay kahve derken belımın agrısına uyuyamadım dün gece. Allah yardım etsin ne dıyım bebek uyusun diye dua ediyorum hep
tarafından
İnan geçecek bunlar sen sabret gör bak bunları hatırlamıcaksın bile.
Belinin ağrısıda temizlik yaptığından değil canım sezeryanlısın diye ağrıyordur sen ne kadar temizlik yapsan o kadar iyidir senin için emin ol çünkü ne kadar otursan o kadar ödem birikir ve sezeryanlı olduğun için kilo alman çok kolay olur aktif ol temizliği işi severek yap keyif al.
Keyifli olursan çocuğunda sakin bi bebiş olur.
Rabbim yardımcın olsun lütfen isyan etme emin ol herkes bu zorluklardan geçiyo :)
+1 oy
(137 puan) tarafından
Keşke ananm babam isteseydi de gitmemi. Varsın hizmet yapaydım şuan o kadar çok isterdim ki Bi alo diyip ewe gel diye annen baban onlar onca sene sana hizmet etmişler sende biraz etsen ne olmuş ki 
(1 puan) tarafından
Ben de hızmet etmek istiyoeum zaten edıyorum da hıc durmuyorum ama gece agrıdan uyuyamıyorum bekarken de zaten 1 dedıklerını 2 etmezdim off bıle demedım ama artık gücüm yetmıyor.
+1 oy
(239 puan) tarafından
Ahh ahh benim annem öldü yasasaydi tek hizmet ederdim cocugumada bakaedim afyonluyum ben taa bingoldeyim tek basima buyuttum kizimi esim elaziga goreve gitmisti 10 gunlugune twk basimaydim o zaman 2 aylikti ve esim 24-24 calisiyo 1 gun evde 1 gun evde değil ben neler cekiyorum aman cani sagolsunda gerisi hikaye analarimiz bizi nece dertler cekerek buyutmus bakma bize rahat batiyo eskiden hazir bezler yokmus ovaya daga ise giderlermis cocuklar sirtlarinda 
(678 puan) tarafından
Canım benim sıkma canını sabret emin ol hepimiz yaşadık bunları ben kolik kızımı tek başıma buyyttum esim geç saatte eve gelirdi kaynanamlar başka şehirde annemler çok uzak hiç bir yere gidemiyordum hiç kimsede gelmiyordu bana ama cok şükür üstesinden geldim 18 yaşındaydım çok şükür kızım şimdi tatliş tatliş yürüyor yine yoruyor beni ama en azından geceleri uyutuyor :)
(239 puan) tarafından
Aynen oyle Allah acilarini gostermesin beterin beteri var halimize sukredelim ac degiliz acikta degiliz kimler kimler var Allah hayirli evlat olmayi nasip etsinler
(678 puan) tarafından
Amin cnm amin
(678 puan) tarafından
Kıza yanlışlıkla senin cevabın altına yorum yapmışım:D
(239 puan) tarafından
Aorun defil benzer olay zaten
0 oy
tarafından
Off hepsi üst  üste  gelmiş...
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canım sana kıyamam ben inan sabret gulusmeler başlasın insanda sınır falan kalmiyo.. ilk zamanlarinda ölmek istemistim yorgunluktan ki annemler baktığı halde ahahaha vücudum çok yorgundu sürekli uyumak istiyorum asla bakamam diyorum tek başıma annem gitti 4. Ayında 1 buçuk aydır eşimle bakıyoruz yapamam dediğim herşeyi başardık artık gülücükler saciyo bambaşka oldu herşey.. ama zor ama sabret canım 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
O da  büyüyecek  inan hep ayniyiz canım benim bide 2 tane 

2 olunca tek çocuk ne kadar koolaymis  dedim 

Pozitif ol sevdiğin şeyler yap . Muzik dinle 

Allahım yardımcın olsn canım 
0 oy
(9,391 puan) tarafından
Hep aynı anneme gidiyorum temizlik iş kayinbabama gidiom aynı en iyisi evimiz♡

Zor bi süreç ama sonu tatlı az sabır et 
0 oy
tarafından
Onlar sen bebekken hizmet ettiler ama of demeden. Böyle lafları hiç sevmiyorum. Rahatsızım halsizim ağrım var yapamıyorum desen anlarım ama hizmet bekliyorlar gitmek istemiyorum demek yanlış bence. Linclemek için söylemiyorum yanlış anlama cnm:)
0 oy
tarafından
9 10 çok geç saat degilki o zaman evde otur 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Bebeğin henüz çok küçük canım 6-7aylık olunca biraz rahatlarsın gazı biter uykusu oturur kendi kendine oyalanır.Bende yanlız büyüttüm bebeğimi annem hamileyken vefat etti kayınbabam alzaymır olduğu için köyde yaşadıkları için çok bi faydası olmadı kaynanamın.Bende çok ağladım yorgunluktan , uykusuzluktan yanlızlıktan .Büyüdükce kendini az bucukifade etmeye başladıkca bakımı da kolaylaşıyor , en yakın arkadaşın yoldaşın evladın oluyor..Şuan 22aylık oğlum.

Biraz daha sabret .Allah yar ve yardımcın olsun
0 oy
(121,642 puan) tarafından
3 aylik bebekle bu kadar bunalma bunlar iyi en iyi gunlerin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 222 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,821 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 602 göst.
22 Mayıs 2024 Aile kategorisinde hanimeli (564 puan) tarafından soruldu
0 oy