Kisaca anltim görümcem temizliğe yardıma geldi Bn demedim glsinler eşim demiş gel yenge ne yardım et çocukla yapamaz diye bnde annen tek ona yardım etsin demiştim eşime oysa neyse geldi temizledik zati burun kıvırıyordu. Temizliğin bitti bu eve gidecek annesine yrdım edecek abisi götürmedi diye bna tavır yapıyordu bnde denemek için dedim hele tuvaleti çamaşır suyu yap ddi gözüm ağrıyor yapamam bnde dedim koskoca evi temizledik çamaşır suyu yaptık demedin ağrıyor oda dedi He da salakligimdan ne yani bana yardım ettin diye ***** mi oldun dedim ne alaka yenge biliyorsun benim alerjim var vs dedi bende dedim bana tawir yapma abine yap o seni götürmüyor ise neyse tartışma başladı dedim gelmeseydin ben seni zorla mı getirttim oda nankorsun gelip bizim evde yiyip siçiyorsun temizliyoruz ben sana yardin ettim az akil olsaydi sende derdi abime bende gidip kaynanama yardim edim vs dedi bende terbiyesizlik etme dedim asıl sen etme dedi bide yenge demiyor adımla konuşuyor fottirdim elim ayağım titriyor şuan ben çocukla kendi evimi bile zor temizledim gidip ona nasıl yardım edeyim bide dedikleri ya terbiyesize bak evime gelmiş keyf ediyor bana bile sormadan getirip yiyor ben bişey demiyorum o bana ne diyor. Eşime dedim aradım geliyorum dedi halen geliyor oda
1,491,761 soru
24,376,228 cevap
348,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın