0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (673 puan) tarafından
4 bucuk yıldır evliyim. Eşim ilk hamile olduğumu öğrendiğinde beri kendini işe verdi cocuklari rahat büyütelim gelecekleri için birseyleri olsun diye. Hep sabrettim hep bekledim bu koşturmaca bitsin diye. Simdi bana kızanlar olur ne güzel düşünüyor eşin diye ama inanın eşim çalışma konusunda çok cozuttu. Başak burcu birde çalışmayı çok seviyor. Çocukluğuda çalışmakla geçmiş ama yıllardır söylüyorum bizi ihmal etme diye. Kendi işi biter başkalarının işine koşturur. Artik 4 bucuk yıldır bende tükendim. O kadar yalnızım ki koca evde. Eve gelir sevinirim sonunda geldi diye ondada yatar uyur yada film izler. Ya ben bu kadarmı degersizim. Ben sırf o bu kadar işe yüklenmesin diye maddi anlamda yormam onu. Evlenirken bile hep onu düşündüm ona göre ucu şeyler aldım hatta buzdolabım bulaşık makinem ikinci el sırf onu zora sokmayayım diye. Ama yıllardır hep onun sorunları hep onun borçları hep onun psikolojisi. Beni gören duyan yok. Bu bencillik değilde nedir. Kendimi o kadar değersiz ve sevgisiz hissediyorum ki artık bu aksam tamam artık tükendim ben dedim kendime. 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim bu devirde kendinden başka kimseyi düşünmeyeceksin aksine ne istiyorsan aldıracaksın öyleleri daha kıymetli oluyor sende umursama Bosver 
(673 puan) tarafından
Canim eskiden öyleydi simdi maddi açıdan çok iyiyiz istediklerimi alıyorum ama iş o değil işte kendi işi olmasa başkasının işine koşturur. Ya seninde ailen var bi bırak şunları ama yok
-Reklam-
+1 oy
(501 puan) tarafından
Kendi kendine deme eşine şöyle ve karşındaki kim olursa olsun kendinden bu kdr fedakarlık etmemeli çünkü değmiyor hele ki erkeklerin çoğu nerdeyse tamamı çok benciller
0 oy
tarafından
Fazla fedakar olan taraf çoğu zaman bu sorunlarla karşılaşır 
(673 puan) tarafından
Ahhhh diyorum artık ahhhh
0 oy
tarafından
Acımasaydın böyle olmazdı acidigindan böyle şöyle en iyisi iyice konuş 
(673 puan) tarafından
Cok konuştum ama çok çalışma huyundan vazgeçmiyor. Cok şükür artik maddi anlamda iyiyiz ama adam doymuyor ya doymuyor.
0 oy
tarafından
Bir an yazıyı ben yazdım sandım. Burcundan çocukken çalışmış olmasına kadar herşey aynı vallahi. Daha az önce böyle birşey yüzünden kavga ettim. Bebeği için bizim için çalışıyormuş ama yanımızda olmayınca ne faydası var. Bir de gurbetteyim koca yok arkadaş yok aile yok çıldırmama az kaldı. O kadar iyi anlıyorum ki seni.... Bir de karakterim bu yumuşak başlıyım hemen öfkem diner susar karşımdakini kırmak istemem ***** gibi. 
(673 puan) tarafından
Aynen bizde az önce tartıştık diyeceğimi dedim gittim yattım. Sanki onlardan ev araba istiyoruzda bu kadar çabalıyorlar. Ben gurbette değilim Allahtan yoksa iyice bunalirdim. Allah bizlere sabır eşlerimizede akıl fikir versin bacım.. bu arada Bende yumuşak başlıyım konusmayacagim  küs Kalacağım diyorum hep ama unutuyorum hemen
tarafından
Amiiiiin bacım amiiin. Bize bol bol sabır versin senin daha uzunmuş evliliğim benim daha 2 sene olacak , evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım, kaldım kalalı da başladı, 9 aylıkta oğlum var. Değişmedi bende kavga etmekten bıktım artık susup susup deli gibi patlama krizlerine giriyorum. Bazen diyorum ki sus çalışmayanlar var, çocuğunun eksiğini bile görmeyenler var nankörlük etme diye ama yok insan yalnız kalmak istemiyor, biraz da olsa sevgi istiyor
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama eşini düşüne düşüne kendine değer vermeyi unutmuşsun e sen kendine değer verip önemsemezsen eşin nasıl değer versin ki. Önce kendi kıymetini bil sonra eşinin kıymetini bilirsin. 
(673 puan) tarafından
Yok işte canim tam olarak öyle değil. Herseyi yazamadım çok uzun olacak diye. Eşiminde sorunları var. Mesela babası yok. Annesiyle ve rahatsız bi abisi var onlarla da ilgileniyor. Ablası ayrı sıkıntılar çıkartıyor. Bende diyorum ki senin zaten derdin başından aşkın birde başkalarının islerini halletmeye çalışma. Bu sefer disarda iyice yıpraniyor bize ne tahammülü nede enerjisi kalıyor. Yüz kere anlattım ama ya beni anlamıyor yada anlıyor ama umursamıyor. Bu seferde ben kendimi değersiz hissediyorum hiç mi önemsemiyorum ben diye
tarafından
Canım sen eşini yıpratmycan ki sadece evinde mutlu vakit geçirmesini istiyorsun bu ona dw iyi gelecek bişey ama malesef erkekler evinde huzurlu vakit geçirmeyi ilgi göstermeyi bile iş olarak görünüyor zor geliyo hepsine
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Aynısından bende de var 8 den beri gelcem diye oyalıyo yeni geldi 
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Alıp karşına konuşmalısın kendi içinde kendini yeyip bitirirsin böyle
0 oy
(241 puan) tarafından
Neden bu kadar fedakarsın peki? Erkeğin görevi evine ekmek getirmek kadınınkide eve bakmak ve çocukları büyütmek değildir. Evlilik bundan ibaret değil. Evliliğin başında sevgi gelir değer gelir evet fedakarlıkta gelir ama tek taraflı değil malesef. Allah korusun eşimin sevgi göstermediği bir günü düşünemiyorum Allahım yardımcın olsun. Ama buna bir dur demelisin. Evlilik bir çok şeyi barındırıyor içinde ama bunların hepsi iki kişiliktir. Eşin ayrı bi dünya sen ve çocuklarınız ayrı bir dünya olmuşsunuz ve o dünyayı tekrar birleştirmeniz gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 421 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 441 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,424,420 cevap

45,402 kullanıcı

Kategoriler

...