0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Covid alman aşısı ne kadar güvenilir ?

Bu aşıdan ölen çok kişi varmış doğru mu 

Vurulup yoğun bakım lik olan çok varmış 

Şimdi aklımda türlü türlü sorular 

Vurulsam mı. ? 

Vurulmasam mı ??????????? 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annem oldu geçen gün hastaneye kaldırmışlardı 
-Reklam-
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Yan etkileri çok fazla var ama çevrem de aşıdan sonra ölen yoğun bakıma yatan görmedim yine en iyisi alman aşısı gibi geliyor bana öbürüne güvenemiyorum 
tarafından
Alman aşısı ağır yan etki yapıyor canım
(3,526 puan) tarafından
Evet canım maalesef
0 oy
(45,053 puan) tarafından
Nedense Alman asisinda yan etki çok diyolar kaynanam çin aşısı oldu bı yan etki gormedi
0 oy
(9,239 puan) tarafından
İki ucu b.oklu değnek babam o olmamdan oldu bir hafta sonra pozitif oldu. Babannem dedem  çin aşısı oldu banamisin demiyorlar fildir fildir geziyorlar. Arkadaşım covid servisinde çalışıyor aşıdan önce hastalanmadi sağlıkçılar aşılandı kız hastalandı. Valla virüs adam seçiyor herhalde bilmiyorum
(9,239 puan) tarafından
Tamm canım biliyorum ama ağırdı babam ama neye göre ağır ona bişey diyemicem yoğun bakım falan diyorsan okadar olmadı ama hala tam toplanmadi ay bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin
(7,714 puan) tarafından
Aşı da korona yapıyor insanı ve o şekilde olanlar toparlanamiyor bir türlü Allah babana sağlıklı uzun ömürler versin benim iki tanıdık önce entube sonra   vefat etti
(3,822 puan) tarafından
Kuzum düşün aşı olmasaydınyoğum bakımlı olabilirmiş çok geçmiş olsun ne illet bir virüsse bitmedi gitti
(7,714 puan) tarafından
Aşı olup ölenler nolcak :/
(3,822 puan) tarafından
Aşı olmayıp ölenler daha fazla canım malesef
0 oy
tarafından
Eşim dün vuruldu canım 
tarafından
Buse Çarşamba günü yorumlar pek iç açıcı değil. Kadına birşey olmasın. Sırtlarim ağrıyor filan diyordu korktum şimdi birşey olursa ben bişey ettim diye üstüme gelirler
tarafından
Anlamadım kuşum olay ne
tarafından
Bu aşıdan rahatsızlanan çok kaynanama geçen çarşamba günü yaptırdım. Sırtlarim ağrıyor filan diyordu.  Şimdi kadına birşey olursa bana yuklenirler sen yaptırdın diye
tarafından
Kuzum inşallah olmas ya
tarafından
İnşallah bide onu kaldıramam.
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Esim oldu canim iyi. Ama 1 arkadasi rahatsizlandi isal olmus bide bas agrusu felan olmus şiddetli derecede. Esim zorla oldu nerdeyse ama macbur bıraktılar işinden dolayi
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Eşim ve çalışma arkadaşları oldu hiç bir şey olmadı alerjik bir hastalığın yoksa vurul 

Bana çıksa vurulcam ben 
0 oy
tarafından
Eşim alman aşısı iki doz vuruldu  çok şükür bir sıkıntısı olmadı. Annem ve babamda alman aşısının ilk dozunu vuruldular çok şükür onlarda da bir sıkıntı yok şimdilik. Ama yan etkisi olanlarda olmuş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.
0 oy
(2,458 puan) tarafından
70 yaşındaki ananem vuruldu maşallahı var kadının
0 oy
(7,714 puan) tarafından

İki yakınımın annennesi olduktan hemen  sonra korona oldu fenalaştı yoğun bakıma aldılar entube oldu bir  hafta geçmeden öldü. 
0 oy
tarafından
Babam ve kız  kardeşim ikisi de alman aşısı oldu bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Ben yeeli aşıyı beklyenlerdenim valla 
0 oy
tarafından
Ruhsatı yok 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 135 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 132 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egemelisim (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,663 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,392 soru

12,269,410 cevap

37,558 kullanıcı

Kategoriler

...