Anneler selam bu sohbet kısmına yeni üye oldum sırf konuşacak kimsem yok diye.
Eşimle babası birlikte ticaret yapıyordu.kriz falan dükkanlar kapandı vergi borcu çıktı. 20 bin. 2 arabaları vardı. Birini satıp ödeyeceklerdi.
Ama eşim ortak hesabımızdaki tüm altınlarımı almış borcu ödemiş 2 ay sonra haberim oldu.
1 yıl geçti olaydan hamile kaldım suan 6ya girdik. Elde avuçta yok 1 tek şey alamadım. Eşim asgari ücret çalışıyor .
Kayınbaba 2. Arabayı 40 milyara satmış ve tek başına yemiş parayı. Eşime istesene paramızı dedim. Diyemem dedi.
İyi ki yokluğu biliyorum yoksa başka biri olsa evden kaçmıştı.
Ben ne yapayım :(
Allah sabır versin gelde deli olma valla kendinize harcasanız neyse ortak olup ta havaya gitmesi insanın çok zoruna gidiyo eşin istese ne kayinbaba para yok diycek
Hafta içi git sosyal hizmetlerden yardım için başvuruda bulun çünkü tek kişi geçim kaynağı var sen çalışmıyorsun bebeğimiz olacak giyecek ve para yardımı almak istiyorum de bunda utanılacak birşey yok sana birsey derlerse de çalsam çırpsam hakka girsem daha mı iyi yeterince hakkımıza girildi zaten dersin
O halde kayınbabana sen söyleyeceksin. Çocugum olacak bir şey alamadık. Dükkanı kspattınız olan bize oldu beş kuruşumuz yok diyeceksin
Allah sabir versin canim. Esinin sana sormasi gerekirdi. Kac yildir evlisin
Dua et sabur et bitanem saglimiz yerindeyse tamam ben vazgeçtim herşeyden insanın başına geliyor böyle şeyler
Kayınbabana söylesen en azından bebek için alışveriş yapsınlar eşin de niye durduk yere borcun hepsini üstlenmişki sana haksızlık olmuş sonuçta sizin geleceğinizin teminatıydı altınlar
Sakın kasma kendini. Affedersin de. O haltı sana sormadan yiyen kocan düşünsün. Paşa paşa da alacak her istediğini.
Olaya bak .sen onun eşisin eşi. Karısısın. Sormayı gsötim söylemeye bile tenezzül etmemiş .
Eşin diyemiyosa sen söyle
Benim esimde benden gizli borca girmişti o zamanlar 4 aylik hamileydim. Cok ağladım uzuldum ama yapcak bise yok hatasini anladi pisman oldu ama giden geri gelmiyor. Oglum dogdu 4 aylik oldu bile Rabbim rizkini veriyor bizde asgariden de az maasla gecinmeye calisiyoruz
1,486,958 soru
24,308,614 cevap
344,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın