0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar saçlarım.siyah ama sarıya yakın binboya alıp boyamak istiyorum tutar mı acaba Sarı saç hayatımda hiç denemedim seviyorum hep içimde kaldı kuaförde çok istiyor kwndim yapmak istiyorum b8 fikir verir misiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(1,358 puan) tarafından
Saçini yakarsinn cnm 
-Reklam-
0 oy
(1,011 puan) tarafından
O sacı mahvedersin bacım. Siyah boyadan acık bi renge dönmek icin aylarını alır rengin oturması bi anda o işlemi yapmak sacı mısır püskülü yapmak demek.
0 oy
tarafından
Bnde ilk rofle yaptım Eylül de gene rofle yapcagim öle kademe kademe acilmam olcak bncede kademeli acil saçın yanmasjn
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Canm keşke siyahtan önce deneseydin. Siyahtan kahveye dönmesi bile zor kuaförrün bahsetmedimi hiç
0 oy
(826 puan) tarafından
Şekerim tutmuyor öyle denedim bnde ama tuhaf bir renk çıkıyor ortaya 
0 oy
tarafından
Yapmaya yaparsinda siyha sacli birinine sari sacin yakistigi cok rastlanmamistir cok az insan tanirim iki renginde yakistigi hic denedinmi sari sac 
0 oy
tarafından
Yakarsın kesinlikle deneme
0 oy
(487 puan) tarafından
Canım siyah saçı üstünden bi kaç sene geçmeden kuaför bile acamiyor açarım diyende saçın anasını ağlatıyor sen evde yaptığın boyayla imkansız acamazsin bence hiç bulaşma derim 
0 oy
(10 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaptım ne kadar pişman oldum anlatamam. Dipten gelen kendi saçlarım sapsarı oldu geri kalan yerler simsiyah hayal etsene bi dip sarı geri kalan siyah :D Aman sakın deneme biraz kendi haline bırak yapsa yapsa kuaför yapar o işlemi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 161 göst.
5 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Varsindunyadursun (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,598 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

408,334 soru

12,267,477 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler