0 oy
607 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (262 puan) tarafından

Bu bayadir var gibi nedir bu sizce ? Basınca hafif aciyor siğil mi ne bu

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Su toplamış gibi duruyor 
(262 puan) tarafından
Yok yok deil canım nerdeyse 5 6 aydır belki daha fazladır var
tarafından
Ayak mantarı gibi bişey mi acaba
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Canım siğil bende de çıkmıştı ve git gide çoğalıyor sıçrama yapıyor artmadan Bi cildiyeye gözük istersen ilaç verir 
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Benim toğumda topuk dikeni gibi birşey çıkmıştı aylarca üstüne basıp yürüyememiştim en son ameliyat ile aldılar ortoapediye git bakalım baksınlar bir belki onun gibi bir şeydir
0 oy
tarafından
Ayak mantari travazol krem sur bebem onumuz yaz hem kasinma hemde koku yapar bilgin olsun parmak aralarina gecerse fena 
0 oy
(7,740 puan) tarafından
Nasır gibi duruyor
0 oy
tarafından
Nasır gbi duruyo canm 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bunlarda bu çeşit mantar canım benimde vardı Dr bı ilaç veriyor düzenli kullanımda geçiriyor ama temizliceksin üzerindeki fazla deriyi alıp yoksa geçmiyor .benim başka türlü geçti eşim kullandı ilacı onunda ayak altindadi geçti benimde geçti çok cmbuyuktu ama bizim 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Aynısı benim ayak küçük iki parmağımda var ama kaşınma yanma gibi şeyler yok. Eşim abdest aldıktan snra ayaklarını parmak aralarını kurut ondan olabilir dedi ama bence alakası yok gibi.
0 oy
(754 puan) tarafından
Bir tür mantar canım bende de sürekli olur hamileyken sancimaya başlamıştı cildiye ye gittim zalain diye bı krem vermişti rahatlamıştı ama sende bı cikdiyeye git hamile emzirme yoksa kalıcı bir çözüm bulunur benim acısı geçince tekrar gitmedim ama hala var. Zamanlar sertleşiyor bide
(262 puan) tarafından
Hamileyken oldu bak smdi hatırladım sen deyince canım emziriyorum şuanda muhtemelen ilaç kullanmam doktor vermez çünkü. Teşekkür ederim
(754 puan) tarafından
Zalain kullanılıyor canım hamile ve emzirme döneminde rahatlatıyor ama kalıcı çözüm olmuyor. Emzirme yoksa kalıcı bı tedavi olabilirsin demek istedim ama rahatsız ediyorsa cildiyeye bı görün
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Nasıra benziyo cnm..yakı fln oliyodu sanrm ustune takiyodun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 324 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 423 göst.
0 oy
5 cevap 234 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 988 göst.

409,871 soru

12,322,843 cevap

39,012 kullanıcı

Kategoriler

...