0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Esnek calsmada bı gün işe gidip 8 gün evde yemekleri hep o yapio bana malzemeleri doğratyo kendi pişirio yemeğimi begenmio mu bilmiom yapınca yiyo ama  bide onlarn yemek anlaysi benim bekarken ogrendgmden farkli geçen gün kayvaldm eşim ben sohbet ediyorduk eşimn dedesinn capkn oldnu soyledi kayvaldm eşim de ismi dedesinn ismi bende öyle bişi yaparsan hakkımı helal etmem dedim oda bana hadi ne hakkın var sayalm dedi gülerek yemegi es geç yemekte hakkın yok dedi güldü felan ama şaka yapiom dedi ben ciddiye aldm ailem abilerim çok sever yemeklerini geldiklerinde hep şunu yap Kübra vs derler esimin yemegi hep o yapmasi üzüo beni

36 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşine sorsana yarın menüde ne var diye bizede fikir olur 
(26 puan) tarafından
Tavuk gogsu cikarip koymuş üst dolaba erişin diye:) yanna ne yaparsa söylerm:)
tarafından
Hahahhahahhaha ne güzel ya :D valla bayıldım
(14,771 puan) tarafından
Öyle birşey yapacak öper başıma koyarım kız bosver yapsın daha iyi :D
(4,103 puan) tarafından
Haahahah kiz allah seni ne guzelde demissin tavuk gögsu cikarms keske benimde yapsa nal adam sabahtab aksama kadar uyuyor yeni dogum yaptim 4 cocukla cok zorlanyorm:(
-Reklam-
+3 oy
(10,248 puan) tarafından
Kendime yeni dertler arıyorumdur....
(133 puan) tarafından
Ariyom de ariyorumdur ne ya yeni yeni laflar çıkarttınız
(10,248 puan) tarafından
Sanane :) o arıyom da değil ayrıca arıyorum. Sen önce düzgün seçenek sunmayı öğren
(133 puan) tarafından
Ariyorumdur yapiyorumdur gidiyorumdur
(10,248 puan) tarafından
Hahahah :))
(133 puan) tarafından
Aynen hahahah
+1 oy
tarafından
Eşin yemek yapmayı seviyor sanırım benim eşimde et ve et türlerini kendi yapar asla bana yaptırmaz . Ben memnunum çokda eli lezzetli maşallah sende altında kötü niyet arama beraber yapiyorsunuz işte ne güzel sen dogruyorsun o pişiriyor 
(26 puan) tarafından
Ben benim yaptgmi beğenmedini düşündüm için üzülüyorum canm
tarafından
E sor açık açık yanlis anlama bu durumdan çok memnunum ama benim yemeklerimi beğenmiyorsan heralde de kalbini kırmadan sonra erkeklerin bir savunma sistemi var biliyorsun hemen ona.yatay geçiş yapıyorlar
(26 puan) tarafından
Bizikkinn tek bı cevabi var bunu sorunca asla uzun cevabı yok kadiiiin beni dellendrme:) kırışma ye duzgnce bunu dio:)
tarafından
E boşver o zaman ye gitsin çayı kahveyide sen yapsrsin amaaan :))
+1 oy
tarafından
Ayyy keşke benimkide gidip mutfağa yemek yapsada bende yesem. Yemek derdinden kurtulurum valla :))
(26 puan) tarafından
Her zman olunca kendimde sorun aramaya başladım canm
tarafından
Yok canım bazi erkekler sever yemek yapmayı belli ki eşin seviyor keyfini çikar :)
0 oy
tarafından
Benimkide yapıyor mis gibi valla inşallah hiç değişmez 
(26 puan) tarafından
Devamlı ygpmasi rahatsız etmiomu seni canim
tarafından
Daha yeni evliyim hamile kaldım herşey kokuyor geldi mutfağa giremiyorum 6 aylık oldum yeniyeni giriyorum eşim kızartma severbaska yemek yemez çok yemek seçer simsardir hiç birşey yemez bende kızartma kokusuna duramıyorum kendi pişirir kendi yer köfte balık tavuk patates kızartması  bunlardan başka hiç birşey ağzına koymaz marul salatası bile yemez tatlı da yemez böyle ömür geçirmiş hala devam ediyor :-Dyemek seçen insan çok zormuş
0 oy
tarafından
Off aman onu takacm birak yaosin ne gizel iste bi dertten kurtuldun
(26 puan) tarafından
Begenmedini düşündüm için uzuldm
0 oy
tarafından
Keşke benim eşimde hep kendi yapsa yemek derdim olmasa :) 
(26 puan) tarafından
Her zman olunca insan kendinde ario sorunu tatli yapti abim yedi beğenmiş abmn eşi arayip eşimden tarf istedi
0 oy
(872 puan) tarafından
Keşke benimde böyle bi derdim olsa
(26 puan) tarafından
İnşallah olur:)
0 oy
tarafından
Benim eşimde hep yapar kız neredeyse rahatsız etmez ama bu beni ne var işte yemek derdin yok :)
(26 puan) tarafından
Benim yaptgmi beğenmedini düşündüm için uzuldm canım ben
tarafından
Ne uzulcem begenmese begenmesin de geç
0 oy
tarafından
Sadece pazar günleri yapabiliyor işler yoğun olur çalışırsa o günde yapmıyor hep evde olsa hergün ona yaptırırım ne güzel işte :)
0 oy
tarafından
Allahım önüme yemek yapıp koyacak birine o kadar ihtiyacım var ki keşke bebim eşimde evde olup böyle yardımcı olsa 
(26 puan) tarafından
Yardımc olmak için değil bence begenmedigi için yapıp bnmi inşallah snnkinde yapar canim
tarafından
Bence sana öyle geliyor canım ama beğenmiyorsa da kendi bilir yapsın yesin nolcak boşver
0 oy
(7,713 puan) tarafından
Keşke bizim yemekleri de eşim yapsa (≧▽≦) ama yardım amaçlı tabi kendini beğenmişlik olarak yaparsa sinir bozucu olabilir  ... Dediği şeyde patavatsızlik olmuş 
(26 puan) tarafından
Deglmi kendini begenmslk var sanki yardm olArak mı bilmiyorum ama boş vaktim oluo bugün mesela isim yoktu yapmak için gectm doğra sen bırak dedi uzuldm bende yani açıkçası
(7,713 puan) tarafından
Boşver canım hiç üzülme sende al eline teli kafanı dağıt boşver amaan
0 oy
tarafından
Keske böyle bir derdim olsa:):) eşim altına yapacak derecede tuvalete giden bir insannnnn :):):))
0 oy
tarafından
bence mutlu ol pozitif düşün beraber geçirdiğiniz vakit olarak değerlendir sohbet et yada salata çorba yap 
0 oy
tarafından
Belki de sadece yemek yapmayı seviyor :)
(26 puan) tarafından
Umarım öyledir ben benmkileri begenmedini düşünüyorum canim
tarafından
Üzülme yerinde olmak isteyen bir sürü kadın vardır :)))
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benim koca dolabın yolunu bilmez ne kadar imreniyorum eşim yemek yapıyor diyenlere valla :))
(26 puan) tarafından
Fazlasida zarar:)))
(1,309 puan) tarafından
Yok kız eşim hergun yapsın ben yok demezdim :)
0 oy
tarafından
Ay keşke benim beyde yapsa yemek ne güzel iste
0 oy
tarafından
Senin yemeğini beğenmediği için mı yapıyor yoksa yemek yapmayı sevdiği için mi keşke benim eşim de yapmayı bilse 
0 oy
tarafından
Hımmmm şey olabilir mi ? Adam yemek yapmayı seviyordur. Ozellikle güneydoğulu erkekler cok sever yemek yapmayı 
0 oy
tarafından
Seni anlıyorum canım 

Hele bir sor yemeklerim nasıl sence guzelmi de 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
+3 oy
89 cevap 1,269 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu