0 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Esnek calsmada bı gün işe gidip 8 gün evde yemekleri hep o yapio bana malzemeleri doğratyo kendi pişirio yemeğimi begenmio mu bilmiom yapınca yiyo ama  bide onlarn yemek anlaysi benim bekarken ogrendgmden farkli geçen gün kayvaldm eşim ben sohbet ediyorduk eşimn dedesinn capkn oldnu soyledi kayvaldm eşim de ismi dedesinn ismi bende öyle bişi yaparsan hakkımı helal etmem dedim oda bana hadi ne hakkın var sayalm dedi gülerek yemegi es geç yemekte hakkın yok dedi güldü felan ama şaka yapiom dedi ben ciddiye aldm ailem abilerim çok sever yemeklerini geldiklerinde hep şunu yap Kübra vs derler esimin yemegi hep o yapmasi üzüo beni

36 Cevaplar

0 oy
(4,774 puan) tarafından
Adam yemek yapmayı seviyor işte bırak yapsın ne güzel benim babamda kendi yapar genelde amacamda öyle kendi yapar eşimde yapar ama genelde yapsa çok güzel olur hani :))))
-Reklam-
0 oy
(734 puan) tarafından
Bekarken annesi hiç sokmamis mutfağa pandemide ekmek yapmaya kadar ilerledi kim musaitse o yapar bizde valla işten gelip evde hazır yemek bulduğumda yaşadığım mutluluk gibisi yok :D
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kız ne var bunda benim eşimde evde olduğunda hep yapar yemeği bu yıl zaten nerdeyse hep evde sayılırdı oda dalga geçer benimle çocuğuda dogrusaydim tam olacaktı diye 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Sen de git yardım et kek falan yap. Her söylenilen takılma kötü birşey dememiş şaka yapmış huzurunu kaçırma. Dia et esin çıkıp gitmiyor gece sabahlara kadar oturmuyor burda neler görüyoruz evin içinde adam yapsın yemeğini bir laf derse de desin. Çok darlama eşini 
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bekarken benim eşimde hep yemek yaparmış ama şimdi kırk yılda bir yapıyor keşke benimkide yapsa ne iyi olurdu:(
0 oy
(501 puan) tarafından
Ya keşke bizde de hep eşim yapsa,bugun ne yapsam derdim olmazdı.hic takılma canm bırak yapsin 
0 oy
(29,058 puan) tarafından

Yemek yapmayı seviyor demekki boş ver 

0 oy
tarafından
Ne guzel iste yapsın bosver. Hazır yemek geliyor
0 oy
tarafından
Allah im hic baska derdin yok mu yemegi biri yapsa hergun evi temizlemeye raziyim.. begenmiyorsa begenmesin bazilari begenmez laf eder ama kalkip da bi cacik yapmaz sen de takma guzel guzel yee
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Yemek yapmayı seviyodur yada senin yükünu azaltmak istiyordur kötu düşünme benim eşim de çok yapar daha çok et , tavuk yemeklerini o yapar 
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Benimkide bi salata yapmayi biliyo :D

0 oy
(686 puan) tarafından

Keşke benimki suyunu kendisi mutfaktan alabilse :D

0 oy
(3,526 puan) tarafından
Ay hiç üzülme canım bazı erkekler kendi yapmayı seviyor benim babam da öyledir 2 gün annem yapıyorsa 3-4 gün kendisi yapar seviyor mutfakta uğraşmayı hep öyleydi yani 
0 oy
(914 puan) tarafından
Kiz delimisin ay ne mutlu olurum yapsa benimki bide uzuluyosun  ben hazırlamasam çıkarıp ekmek arasi bile yemez benimki aslaaaa üzülmem hatta överim  hep o yapsın diye:)
0 oy
(914 puan) tarafından
Kiz delimisin ay ne mutlu olurum yapsa benimki bide uzuluyosun  ben hazırlamasam çıkarıp ekmek arasi bile yemez benimki asla üzülmem hatta överim  hep o yapsın diye
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Yani bnm eşim de bazen yapar ama keyfi onun.. ben doğrar hazırlarım yada kendi girer yapar. Bende güzel yemek yaparm eşimde daha mangal tarzı felan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
+3 oy
89 cevap 1,269 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu

408,625 soru

12,279,819 cevap

37,856 kullanıcı

Kategoriler