0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
kizim1 yasinda  13 aylik olmasina 8 gun kaldi.  eskiden elini tutunca  hep yururdu simdi elini buraktifim zamanda   bir az  yuruyor. sora  bana dogru sirtini yasliyor  yeniden yuruyor. yani baya addim atiyor. ne zaman bagimsiz yurumeye baslar. yani dusmeden etmeden.?

4 Cevaplar

0 oy
(136,255 puan) tarafından
sen gun icinde sık sık yurut 1 haftaya kalmaz yurur
(1,166 puan) tarafından
sabahdan aksama  yurutuyorum ellerini tutmuyorum oyle  yuruyor. ama arada  bir dengesini kayp ediyor. o yuzden hep tutuyorum dusdugu zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne kadar cabaladigina bağlı canım benim kızım da yarin tam 13 aylik oluyor 10 aylıkken desteksiz yurumeye başlamıştı her bebek farklidir 
(1,166 puan) tarafından
afferin kizina  nazar deymesin ya. benim kiz bir az   nazlida.  simdi cok cabaliyor her gun evde yurutuyorum
tarafından
sagol canım  
sürekli sen yürütme kanepe köşelerine koy kendisi yurumeye cabalasin  canim oyle oyle alışır sen sürekli arkasinda ol düşüp bi yerini vurmasın  

kilodan yana  dertliyim bende aslinda bana göre iyi ama etraf zayıf diyor moralimi bozuyor masallah yemesi gayet iyi ama cok hareketli olunca yakıyor  :/
(1,166 puan) tarafından
canim ben arkasinda duruyorum evde  kendi odalari geziyor.  ellerinden tutmuyorum ama  bazen dengesini kayl edib dusuyor. benim kizda cok zayif. 8 kilo bir  bebek
tarafından
masallah canım o zaman 1 hafta ya kalkmaz desteksiz yürür senin kızın

canlari icinde olsun da  ilerde alirlar kilolarini
(1,166 puan) tarafından
evet  ya
  can sagligi onemlisi bu zaten
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Benim kızda oyle yapmaya başladıktan 1 2 hafta sonra kendi yürüdü sende bol bol yürüt canım kendi ne çağır sana doğru gelsin biz öyle yürüttük benim kızım 20 ayda yürüdü
(826 puan) tarafından
Biz küçüklüğünden beri kalsium 7 şişe içti.  Dvit 20 günlüğünden veriyorum 5 kerede iğnesi yapıldı. B12  vitamini 3 şişe içti 4 kere masaja gittik gene gptürücem masaja şimdi nörolojiye gidip sonra bakıcaz bakallm ne olur
(3,101 puan) tarafından
Benim kızım zamanında başını dik tutamiyordu hipotonik bebek dedi doktor baktı baya iyi bir doktora goturmustuk hatta korkudan egzersizler yaptırdık doktor dünya tahlil yaptı hiç 3 4 aylıkken fiziksel muayene ettirdinmi benim kızım desteklide 2 ay geç oturdu
(826 puan) tarafından
Doğduğundan beri doktorlar geziyoruz canım 1 travmatoloji 2 nöroloji 4 çoçuk doktoru baktı ama bişey yok sadece  kasları zayıf masaj spor yüzme gerek diyola şimdi başka nöroloji doktoru buldum ona götürücem bakalım o ne derse artık.  Fiziksel muayene nasıl oluyi canın
(3,101 puan) tarafından
Benim kızımı doktor yüz üstü tek eliyle tutup kaldırmıştı bu şekilde muayene ediyorlar hipotonikte bı nevi kas zayıflığı yani gevşek bebek benim kızımda bu vardı sporlar egzersizlerle atlattik
(826 puan) tarafından
Bizde yapılmadı öyıe bişey belki bu doktor yapar. Ama şuan için gelişmesi iyi şöyleji beşikteyken kenarlardan tutunub kalkmak istiyo  yerdeyken geri geri gidiyo bide dediöim gibi tk elle gezmeye başladı bunları görüncede o kadar mutlu oluyorumki bakalım gerisi gelir inşAllah. Ellerimden tutuyo mesela kendisi kalklyo yatdığı yerden
0 oy
(2,591 puan) tarafından
1 haftaya kalmaz yürür canım karşısına otur kucak kucak yapın daha çok hızlı gelişiyor o zaman 
(1,166 puan) tarafından
canim oyle  yapdim basda.  simdi arkasinca geziyorum evde  ellerini burakigorum yuruyor. odalari geziyor. bazen ama dengesin kayp edib dusuyor. o zaman hemen tutuyorum.
(2,591 puan) tarafından
Poposunun üstüne düşüyorlar benım kide cok dşerdi ben hiç tutmadım eger tutarsam korkuyo düştüğünde bi daha düşücem sanıp yürümüyolar
(1,166 puan) tarafından
benimki poposu uste dusmuyor. kafa uste gidiyor. sorunda  o zaten.  dusdugunde oturamiyor. direk kafasini carpiyof
(2,591 puan) tarafından
Tam denge sağlayanıyor canım o zamn benımkide bazen öyle düşerdi ama hemn ellerini yere koyardı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 303 göst.
9 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 338 göst.
12 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,049 soru

12,435,643 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...