0 oy
492 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar kiymetli anneler,anne adaylari anne olmayi isteyen tum bayanlarsorum şu ki 5 yasinda bi kizim var ve kurani kerime gecti sayilir haftaya gececk ve hediye almayi ona vagdettim hioc bu zamana kadar da oyle asiri pahali gosterisli bisey almadim şoyle okkali bi oyincak almak isterim simartmk icindegil tabi ama hal etti cok gayret etti kuzum mitlu olaun istiyorum bilemedm ne alinir kendine soruyorim surekli fikir degiatiriyor kararsiz sizce ne alimir?? Lutfen yorumlarinizi fikirlerinizi bekliyorim hususi bu uygulamayi indirdim sizlere sorabilmek icin

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bisiklet al bence sürebilir
(38 puan) tarafından
O var zaten ,,paten alsam surebilir mi? Aklima geldi ama
(1,175 puan) tarafından
Mantıklı
tarafından
Skoter al  bu ara çocuklar sarmış ,:)
(1,175 puan) tarafından
Paten cok riskli 5 yasımda daha bende düşüenym bi fikir
(1,175 puan) tarafından
Bnce kızın görnce cok begendigi bişiyi al mesela cok istedigi ve senin almadıgın
-Reklam-
+2 oy
(4,459 puan) tarafından
Ben olsam birlikte giderdim oyuncak mağazalarına kendi ne istiyorsa alsın derdim 
(38 puan) tarafından
Aklinda biseu yok kesin heyecan yapar cok sacma bisey alir diye korkuyorim
(4,459 puan) tarafından
Olsun kendi seçmiş olur mutlu olması yeter boşver ne istiyorsa alsın bence :)
+1 oy
tarafından
Rabbim nazarlardan korusun masallah ona bence onun fikrini al en cok ne istiyosa o olsun hediyesi bence daha cok sevinir supriz olmasini istiyosanda bi komsuna caktirmadan sordur sonra gorunce şok olsun daha cok sevinsin 
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Sen öncede vardın sanki.

Bu arada masallah subanallah Allah bizim çocuklarımıza da nasip etsin inşallah.fikir konusunda şu an beynim durdu aklıma birşey gelmedi 
0 oy
(538 puan) tarafından
Bisiklet olabilir. Yada bu skotir tarzı bisiklete benzer şeyler var onlar olabilir. Yada onu lunapark hayvanat bahçesi  bileti atabilirsiniz beraber gezersiniz. Yada supriz pasta alıp  aile arası ufak bi kutlama olabilir 
(38 puan) tarafından
Onu okulda yapacaklar evdede bi cemiyet gbi iatiyorim suslicem ins  ama hedihe ayri olsun iaterim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Akülü araba dolu su kaydırak en büyük boy( şuan 310 tl) arabaya göre uygun 
0 oy
(436 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel ya, siz mi öğretiniz nasıl öğrendi acaba,hediye konusunda canim kızın neyi sever neye ilgili ona göre alsan daha iyi olmaz mı, bazı çocuklar kıyafet sever benim kızım daha 2 değil kıyafete giysiye çok ilgili mesela.Bazilari oyuncakla daha mutlu olur. Bazıları da kalem defter çizim gibi şeylerle, Ama bence bi pasta kesin mum üflemeli falan değill, başarısını kutlamak için hemde hatıra kalsın diye.İnsallah bana da nasip olur bu durum ne zaman başladı öğrenmeye
(38 puan) tarafından
Aylik 750 bizim semtte
(236 puan) tarafından
Kaç yaşındaa yolladınız bide hangi semtte oturuyorsunuz bnde kızımı yollamak ustıyorum ama çevremde pek yok
(38 puan) tarafından
Ksura bakamyin ben yeni farkettim 3 yasindan itibaren veriliyor egitim on numara cemaat kresi kurani kerim pey hayati hadisi serifler okl oncesi egitim kurani kerim hatmi vs birsuru etknlik harika bi kurum ve yenek yemeyen kizima yemek yemeyince evde baak okuldan alicaz kaydini ona gore diye takilinca kendisine yemegini anca o sekilde yiyen bi cocuk o kadar sevdirerek hzimet var
(436 puan) tarafından
Aylık mi 750
(436 puan) tarafından
Aylık mi 750 pardon yazmışsın zaten aylık diye
0 oy
(198 puan) tarafından
Paten riskli olur skotır en iyisi bizi aldık çok eğleniyo çok seviyo yaz da geldi hem sahilde felan rahat sürer onun dışında kostüm alabilirsin 
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Ay maşAllah yaa 

Barbie evi alabilirsin eğer o kadar bütçe zorlarsa onların ahşap tarzı olanları da var 
0 oy
tarafından
Ahşap mutfak ve çelik tencere al oyunck benm kız çok istiyordu 5 yaşında nasip olrsa alicm 
0 oy
tarafından
paten sukuter bisiklet hangisi yoksa buyuk yada istedigi en cok hangi oyuncaksa anneler bilir aslinda bize sorman fikir verir lakin bisiklet al desek belki sevmez yani sen taniyorsun onh sen bilirsin
0 oy
(387 puan) tarafından
Akıllı çocuk saati güzel olur bence. 
0 oy
tarafından
Maşallah kendiniz mi ogrettiniz hangi kitaplarla Allah bizede hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasıp etsin Barbie bebek evleri bisiklet scooter falan olabilir 
0 oy
(29,361 puan) tarafından

MasAllah kuzuya ne istediğini sorun bı istegi vardır illa

0 oy
(6,678 puan) tarafından
Keşke biraz düzgün deyazsaydın son zamanlarda en çok ne istemosse onu alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 748 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Realisthanim (2,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asfah (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,043 göst.