0 oy
566 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (45 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Bnm esım hıc kendıne kıyafet almaz. Bınde bır ayakkabı alır. Mısal bot zamanı gıttıgınden berı nere gıtse terlik gıyer ıse ve dışarda gezme de aynı boyalı terlıkle gezer bekledım kendıne ayakkabı spor alsın. Baktım almıyo ben aldım dun ona. Ic çamaşırı atlet çorap o tur seylerını de ben alırım kendıne kalsa hayatta gıdıp almaz. Kısacası onun herseyını ben alırım. Sızınkıler kendileri mı alır. Ya merak ettım cıdden

35 Cevaplar

0 oy
(1,779 puan) tarafından
Genelde ben alırım herşeyini pantolon hariç
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Kendisi alır Cnm bende alırım 
0 oy
tarafından
Benim esimde zor alor ben alincada begenmez bende her seferinde yemin ederim almiycam diye gene alirim. Ama en sosn ikna ettim soyle guzel bir alisverise cikacak insallah 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Beraber çıkarız  ona diye alışverişe ikimzede alır geliriz :) 
0 oy
(965 puan) tarafından
Senede 1 alir ve benim esim begenmeyen bi tip 10 tane mağaza gezeriz begenmeden cikariz bense hemen begenirim ic camasiri falan ben alirim ama kiyafete karisamam 
0 oy
tarafından
Eşim alirdi hep ama bakti ki olmuyor aldiklarindan memnun degil kendide bana dedi sen al diye dış giyum bn aliyorm sadece iç çamaşırı da kendi alir
0 oy
tarafından
Kıyafet ayakkabı para bulursa hemen alır ama iç çamaşırı çorap atlet almaz onları ben alırım 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İç çamaşırlarını ben alırım pazardan diğerlerini kendi alır kolay kolay begenmez o yüzden karışmam kendi hangisini istiyorsa onu alır
0 oy
tarafından
Ben alırım eşime :)
0 oy
(12,621 puan) tarafından
Eşim giyinmeyi sever. Klasına çok düşkündür. Fikir için sorar siparişini verir. 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Herşeyi kaynanam alır bana da o alır :) 
0 oy
(122,508 puan) tarafından
senede 1 kez toplu aliyoz hepsinu kendi air
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Bazen birlikte gideriz bazen ayrı o kendine alır ben çarşıya çıktıgımda sürekli yanımda oldugu için ayrı bişey almam pek
0 oy
(337 puan) tarafından
Valla bana diyo internetten alıver bana bikaç kıyafet diye dışarı pek çıkamıyoruz zevkimede gözü kapalı güvenir yani :)) 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 260 göst.
0 oy
28 cevap 597 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,056 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
17 Haziran 2024 Aile kategorisinde Selenagozmez6784 (9 puan) tarafından soruldu