0 oy
524 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 1 buçuk yıldır evdeyim kızım doğduğundan beri markete bile gitmedim bende eşime tatile gidelim ama virüsten dolayı otel olmaz bize ait bi yer tutalim dedim baktım biraz çok pahalıydı bende vazgeçtim dün gelmiş ben antalyada villa ayarladım kapalı havuzu falan var kimse görmüyor ama 8 kişilik sizinkiler ve bizimkileri de çağıralım dedi bende kızdım tamam severim hep birlikte anlaşırız da ama ben kapalıyım kayinbabami kaynimi geçtim kendi babamın yanında bile rahat edemem rahat edelim kafa dinleyelim diye gidiyoruz sonuçta o da tamam falan dedi konuyu kapattı yanlış mı yapmışım ya onlar içinde iyi olurdu belki ama bilemedim arada kaldım daha soylemedi iptal de etmedi söyleyip birlikte mi gitsek mi iptal edip iki kişilik yer ayarlayıp mi gitsek

13 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bn de kimsenin yaninda rahat edemem valla cnm..oyizden en iyisi çekirdek aile tatil yapmak..km
tarafından
Bende öyleyim de işte sonra da biraz sıkıntı ettim onlar için de iyi olurdu diye ne bileyim ya vicdanen rahatsız oldum esim güzel düşünmüş sonuçta
(3,074 puan) tarafından
Yani ole olursa onlara tatil olur sana degil..diyosan ki onlar yapsin bn rahat etmesem de olur gidin o zamn
tarafından
Haklisin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm eşinle tek git kafanı dinle rahat rahat şu 1.5 yıldır içine attığın sitresi sıkıntıyı atarsin içinden:) ben olsam tek giderdim yani :)
tarafından
Haklisin biraz vicdan yaptım ama birlikte gidersek tatil gibi olmayacak öyle diyecem eşime galiba
tarafından
Rahat edemedikten sonra niye masraf ediyorsunuz ki:))
tarafından
Doğru diyorsun canm
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bizim de İstanbul dışında villa var,eşimin abisi yaptırdı hepimiz için, kayınvalidem orda,abisi eşi çocuğu da şuan orda,kaç defa gelin dediler asla gitmem,rahat edemem bir de benim de bir yaşında bebeğim var ben ona göre hareket etmek zorundayım,yemek yap temizlik yap herkes birşeyler yapacak ben bebeğimden ötürü hemen onlara uyum sağlayamam,o sebepten gitmiyorum bende 
tarafından
Benden beklemezler temizlik yemek falan ama haklısın tatil gibi olmaz bende öyle düşünüyorm
0 oy
(164,050 puan) tarafından

yaa bu villalarda yemek isi nasi oluyo kendiniz mi yapiyonuz

ven asla gitmem kari koca basbasa olmali tatilde
tarafından
Evet canım mutfağı var erzaklarını alıp götürüyorsun orada yapıyorsun bu konuda otel daha iyi ama virus sakinlik ve temizlik acısından villa daha iyi
(164,050 puan) tarafından
yok kiz biz gecen yaz otele gittik cok hijyenikti valla 1 hafta bile olsa otele git yemek derdin olmasin
tarafından
Canım oda yemek için demedim bende otelden yanayım yemek derdi olmasin diye ama virüs ve havuzdan dolayı hijyenik gidersek ancak öyle bi yer tutunca içim rahat giderim bebeğimle
0 oy
(781 puan) tarafından
Tatil dediğin yer kafa dinleme yeri ve sesiz sakin çekirdek ailenle eğlenme yeri ne öyle cümbür cemaat suleleyi tapmayıp gitmek nedir arkadaş birde kapalısın hiç rahat edemezsin en güzelini yapmışsın dert etme yanlızlık iyidir başka zaman onlarla pikniğe gidersiniz tatile esin ve çocuğunla git 
tarafından
Bende böyle düşünüyorum kesinlikle ama eşim işte sever böyle herkesi toplamayı
0 oy
(3,818 puan) tarafından
O tatil sana zehir olur canım hizmet etmekten 
tarafından
Yok canım benden annemde kayinvalidem de iş güç beklemez ama Bn rahat edemem tatil gibi olmaz yine de
(3,818 puan) tarafından
Kuzu istemeleri önemli değil ki sen rahat edemezsin onlar yapar sen oturursan buda tatil olmaz
tarafından
Evet haklısın
0 oy
(3,834 puan) tarafından
aileyle bende rahat edemezdim. bide sana tavsiyem villada yemek derdiyle uğraşmak zaman kaybı bence. otelin rahatlığını hic birseye değişmem. 
tarafından
Bende otelden yanayım yemek konusunda ama bebeğim 5 aylık canım virüs ve havuz hijyeninden dolayı bu yıl villa olacak gibi yoksa içim rahat gidemem
(3,834 puan) tarafından
küçükmüş aslında bebeğin belki cok zorlanmazsın ama istediğin gibi dinlenemezsin de bence. yemek veren bi yer bulsanız sende rahat edersin diye demiştim ama dediğin gibi havuz muhabbeti de var. villa da kalmadım birsey diyemicem ama kimi apartlar yemekte veriyor
tarafından
Öyle canım bakalım nasıl olcak
0 oy
tarafından
Cnm hic iyi olmaz oyle. Antalya anlanyada yer tavsiye edeyim. Aileler icin cok iyi. Instagramdan bakabilirsin. 3 ogun yemekli ve fiyati cok uygun. Nehir apart otel. Gecen yil gittik cok memnun kaldik. Esini al gidin
tarafından
Başkasıyla karıştırdım belki de...
tarafından
Nehirsuitaileoteli yaz intagramda gorursun. Ara 2 kisilik fiyat al. 3 ogun yemek denize cok yakin ve tertemiz. O sicakta 1 tane bocek gormedim.
tarafından
Bebeğim 5 aylık canım ya bende otelde kalmak isterim daha rahat ama bu yıl bebeğimden dolayı anacak öyle bi yere içim rahat giderim havuz konusunda daha hijyenik
tarafından
Ben hakkaten karıştırmışım :D ama bence post sahibi babamın yanında bile rahat edemem diyor o otel onlara uymaz ki ortak havuz varmış. İlla otele gidilecekse tesettür otelleri var.
tarafından
Havuza girmek cok iyi degilki deniz daha temiz
0 oy
(3,550 puan) tarafından
E iyi de bu sana tatil olmayacaktı ki. O villalarda yemek yok yemekleri kendin yapıyorsun sen gene yemeklerle uğraşacaktın havuzun tadını onlar çıkaracaktı. Bende düşündüm villa olayını ama erkek olursa giremem havuza tek başımıza da bebekle zorlaniriz  diye vazgeçtim. En iyisi otel bence bütün tedbirleri alıyorlar hes koduyla alıyorlar içeri zaten 

tarafından
Yemek mecbur yapacaz eşimle canım bebeğim 5 aylık otelde içim rahat etmez yinede villa da bebeğmle rahatca gireriz iki kişilik yer bakıcam onu iptal ettirecem
(3,550 puan) tarafından
En güzeli öyle olur canım
0 oy
tarafından
Tatile gidiceksin kafa dinlemeye hizmetçilik yapıp gri geliceksin öyle yerlerde yemeği bulaşığı temizliği kendin yapıosn otele gtsen daha hayırlı olurdu srnin için tutmadıysa iki kişilk baktır 
tarafından
Bende hep otelden yanayım canim yemek derdi yok hergün sen çıkınca gelip temizleyip düzenliyorlar ama bebeğim 5 aylık otelde içim rahat etmez
tarafından
Sen bilirsin kuzum küçük çocugunda var aynı evdeki düzeni oraya taşıcaksın sonuçta ekstra olarak bi havuza girip güneşleniceksn böyle tatilden ne anladım adamlar öyle yerlerde yan gelip keyf yapıyolar valla sen bilirsin çocugn biraz büyüyüp seneye de gidebilirsin
tarafından
Haklisin bakalım canım
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Rahat edemem diyorsun bende kapalıyım anlıyorm seni zor olur. Ya hiç gitmeyin yada kendiniz gidin. Rahat edemedikden sorna tatilin de bi anlamı yok. Eşinin düşüncesi güzel hem kendi ailesini hem senin aileni düşünmüş. Ama bu kadarı aklına gelmemisdir. Eşini de üzmeden ortak bi yol bulun canım. güzelce anlat bu kadarını düşünen adam seni de anlar diye düşünüyorum. 
tarafından
Evet canım ben ona iki kışilik yer baktirayim en iyisi
0 oy
tarafından
Tatilini zehir etme iyi demişsin 1.5 senenin yorgunluğunu atarsın. Otele gidin daha iyi yemek derdi ile ugraşmasın önlemlerle sıkı otelde rahat edersin.
tarafından
Canım içim rahat etmez yinede ya bebeğim 5 aylık havuzdan dolayı falan ben iki kişilik yer baktirayim
tarafından
Haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
4 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 360 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
30 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,640 soru

24,389,362 cevap

349,194 kullanıcı

...