0 oy
933 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Beynidmen vuruldum o laflar beynimde yankılanıyor içeriğini anlatamicam utanıyorum en yakinizimdan anneme atılan iftira sırf ortalık karıştırmak için konuda bende varım dayanamıyorum duyduklarında bunu yapan şahıs ablam ya ablam canimzidan kanimizdan ablam artık öyle bı ablam yok benim annemin saçının teline kurban ederim onu çok zoruma gitti abilerim babam bilmiyor ne yapacaz şaştım bı yanım git parçala diyor bı yanım sus diyor allak bullak oldum ne yapabiliriz ki buna şikayet mi etsek annem hiç iyi dil kadın bayılmış oradaki ablam yanında ifitrayi atan ******** ablam dün annemgildeydi bugün gelmiş benim olduğum şehirde oturuyor evine gelmiş gitsemevini ateşe versem o şerefsizin anca rahatlarm

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Namusuna laf mı etti annenin eğer öyle bir şeyse parçalanmayı sonuna kadar hak ediyor
(2,350 puan) tarafından
Evet çok kötü şeyler söyledi akıl fikir işi dil
tarafından
Terbiyesiz işte böyle evlat varken düşmana gerek yok
(2,350 puan) tarafından
Evlat dil o *****
-Reklam-
0 oy
tarafından
Isterse öz canımdan kanimdan kardeşim olsun onun sacini basini Yolar birakirim 
(2,350 puan) tarafından
Yarın gideceğim evine elbet elime gececek
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ben olsam parçalarım 2 tane halam var bir kere anneme dil uzatılar aradım ağzıma geleni söyledim Bayadır konuşmuyorum arıyorlar açmıyorum dünyaya bir daha annem gelmiyecek 
(2,350 puan) tarafından
Yemin olsun yemin ettim ya Allah ona verecek ya bana elimde bir kazikla gidecem kazığa oturtmazsam büyür şehir benim ağzıma sicsin delirdim kb kafayı yicem
(1,264 puan) tarafından
Valla canım hakslısın anne ya bu dil uzatılır mı anneye
(2,350 puan) tarafından
***** o ***** Allah belasını versin
(1,264 puan) tarafından
Sen sinir olmakta haklısın
(2,350 puan) tarafından
Aciklasam ne dediklerini kim osla kafayı yer öldürür onu
0 oy
(848 puan) tarafından
Anne baba affeder sen kötü olursun, sinirine yenik düşme bence. 
(2,350 puan) tarafından
Affedemez
(2,350 puan) tarafından
Ne dediğini duysan aklını yitirirsin o kdr kolay dil
0 oy
(4,462 puan) tarafından
Kimsenin öyle biriyle konuşmaması lazım belki şimdi değil ama zamanla çok pişman olur bu ona verilen en güzel cevap olur bence 
0 oy
(135,915 puan) tarafından
valla ne denirki rabbim evladin hayirlisini versin
0 oy
tarafından
Ne desen ne yapsan az bence,Allah ablana akıl fikir versin 
0 oy
(56 puan) tarafından
Durduk yeremi demiş bunu neden bir evlat annesine bu kadar büyük iftirada bulunurki gerekçesi ne canm
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Ahlaksizzzz bide annesine yapmisss wallahi yol yerleri yalattirrr onaa serefszzzzz.dayimin karisi anneme kufur etmis herkesn icinde sirf tapuyu ona vermiyo annem diye bide annem kanserr.yengeminn agzna sictmmm herkese rezil ettm kahpeyi evladi öldü o mal pesindeydi wallahi ne kahpeligni ne orsplgnu ne fahseligni biraktm dayimida aradm senn karn is yerndeki karsli adamla skisyo dedm ohhh yine olsa yne yaparm.Anneme kimse laf edemez heleki namusunaa!!!!! Yol ablani valla yolll
(1,300 puan) tarafından
Peki gerçekten yengenin işyerindeki adamla münasebeti var mıydı?
(2,280 puan) tarafından
Vardı.hatta okdar ahlaksiz ki o adama hem baska kadini ayarlamis hemde o kadini herkese yaymisti.o ayarladigi kadinda eltisinin kardesi pislik kadini bile bile tuzaga cekip adamla isbirligi yapmislar
(1,300 puan) tarafından
Allah ıslah etsin öyle insanları söyleyecek bisey bulamıyorum
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Namus olayında kimseyi tanımam ben gebertirim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Neden ablan annene ve sana iftira atsinki durduk yere mi söylenen sözler bunlar babana anlatin korkacaginiz birsey yoksa eger 
0 oy
(78 puan) tarafından
İftara gerçekten büyük günah halalarim anneme hırsız diye iftira attılar sonra ikisinin oğlu da hırsızlık yaptı herkes duydu. Mutlaka Allah çıkarıyor .
0 oy
tarafından
Benimde babam Anneme attı, yoğun bakımda yatan dedemin yanına hastaneye gitmek için Akrabamıza söyledi adam Allah razı olsun bıraktı hastaneye Sen namussuzluk yaptın demiş, bende beynimden vurulmuşa döndüm, öyle babam yok dedim ister istemez
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım git babanla kardeşine anlat eğer sizden duyarlarsa ilk zaten ablana inanmazlar ama sonradan duyarlarsa neden bize söylemedin derler iftiradan korkmayın ananın namusunu dünya alem biliyordur zaten öz ablansa da yapacak birşey yok et tırnak mevzusu yapmayacaksınız o tırnağı söküp atacaksınız ağacın kurdu kökündendir canın
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Şeytandan beter bir ablan var insan düşmanına bile namus iftirası atmaz

0 oy
tarafından
Ďogur büyü t sonra boyle yapsin. .. Ne dedi yse ALLAH ıslah etsin 
0 oy
(14,762 puan) tarafından
Nasil evlat öyle ya 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 504 göst.